ada vajgl Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Zdar, o applu nevim absolutne nic. Líbí se mi ipod nano. Když si ho koupim budu muset nahrávat mp3 jen přes itunes nebo to pujde normálně kabelem co mám stáhlá z netu. Popř. kolik stojí ty mp3 na itunes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 půjde to jen přes itunes, ale ty písničky si můžeš stáhnout normálně z netu odkud chceš ;), jen je tam pak přes itunes musíš vložit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Každá písnička stojí na itunes cca 1€ , ovšem jak říká majkl lze si importovat mp3 do itunes a z něho to natahat do ipodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ada vajgl Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 a není někde nějakej postup krok po kroku? Na tom itunes si to natáhnu do nějakýho svojeho účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 a není někde nějakej postup krok po kroku? Na tom itunes si to natáhnu do nějakýho svojeho účtu? Nainstaluješ si itunes, připojíš si ipod do pc, zda je to nový ipod tak v itunes si ho pojmenuješ, a již budeš ho mít v seznamu zařízení, poté již si do něho natáhneš hudbu z pc je to opravdu jednoduché, účet na itunes nemusíš mít, pouze zda chceš někdy kupovat origo hudbu, popř. aplikace na iphone atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ada vajgl Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 okej díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ada vajgl
Zdar,
o applu nevim absolutne nic. Líbí se mi ipod nano. Když si ho koupim budu muset nahrávat mp3 jen přes itunes nebo to pujde normálně kabelem co mám stáhlá z netu. Popř. kolik stojí ty mp3 na itunes?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.