vena1893 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Ahoj lidi, mám takový problém. Mám bezdrátový ovladač (viz. foto, asi jsou všechny stejný, ale jistota je jistota). A baterky mi dlouho nevydrží a nebaví mě pořád kupovat nové.. Tak bych se chtěl zeptat jestli mi tohle půjde do toho ovladače. Půjde? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 kup si nabijeci tuzkovky s nabijeckou stoji to par kacek akorat aby meli slusnou kapacitu a udelaj ti mnohem lepsi sluzbu nez ten pack nevydrzi dlouho po kratky dobe neudrzi energii a zahodis to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 což o to ten pack ti tam pujde :) ale jak už bylo řečeno raději si kup nabíjecí baterky, energizer 2 kusy mě vyšly i s baterkou na 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 mohu z vlastní zkušenosti poradit. nech si nabíjecí baterky.. nejllépe kapacitu 2700mAh. ja sem mel play and charge kit a po trech dnech sem ho musel vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 místo těch 250 na nabíjecí baterky a nabíječku si 100-200 připlat a kup na aukru drátovej. Já ho mám a su spokojenej, kabel je dlouhej a nijak mi nevadí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Mě třeba dratovej ovladač vadil, jsem zvyklej hrát z pohodlí gauče nebo postele a drát bud nedosáhne nebo je nepraktický. doporučuji ty baterky s nabiječkou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 člověk je spíš až moc pohodovej... nemám s drátem sebemenší problém a nemusím jak blbec pořád něco nabíjet a třepat se kdy se to zas vybije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 no jo holt ty mas rad drat ostatni treba radsi pohodli bezdratu a rozhodne se neklepu kdy se mi vybijou s kapacitou 2700mA vydrzej dost dlouho samozrejme mam nahradni nabity nejsem blbec abych se klepal kdy dojdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 člověk je spíš až moc pohodovej... nemám s drátem sebemenší problém a nemusím jak blbec pořád něco nabíjet a třepat se kdy se to zas vybije Zalezi aj od toho, ako daleko sedis od konzoly. Keby som ju mal na 1m, tak drat moze byt. Ale 3,5m v obyvaku by mi uz vadil! Namotavat, rozmotavat, skladovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 nerozmotávám, nemotám, neskladuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Taky doporučuju dva páry nabíjecích baterek, mám 2400 a vydržej dost dlouho. Kabel bych už nebral ani náhodou, už takhle mám všude změť kabelů akorát se to do sebe furt motá, čim míň jich je tím líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vena1893
Ahoj lidi, mám takový problém.
Mám bezdrátový ovladač (viz. foto, asi jsou všechny stejný, ale jistota je jistota).
A baterky mi dlouho nevydrží a nebaví mě pořád kupovat nové.. Tak bych se chtěl zeptat jestli mi tohle půjde do toho ovladače. Půjde?
Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.