Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Reinstall OFW

Otázka

Odesláno

Zdravím, mám tu takový zvláštní problém. Aktualizoval jsem PSP a vadnou mechanikou a update se zacyklil (došel až na 99% a pak spadl na 84% a znova). Tak jsem vytáhnul baterku, protže se očividn nic nedělo. PSP se zapnulo a je tam 6.60, ale nějak divně, potřebuju ho přeinstalovat, protože když jsem zapnul downgrader nebo PRO Update, tak se po uvodni znělce zapínané hry PSP vypnulo. Můj dotaz: Můžu nějak přeinstalovat OFW? Protože 6.60 mi to normálně nechce dovolit, že už je nainstalovanej. Případně nějakej způsob jak tam vynutit recovery? Už to by mě dost pomohlo...

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Brick to právě není, PSP funguje. A update byl z karty ale oficiální samozdřejmě. Vyřešil jsem to deskou z jinýho PSP, ale docela by mě zajímalo jak by se to dalo vyřešit bez výměny desky. A je to docela častý prolém podle počtu topiců po netu kde se lidi ptají co s tím, když se jim tohle stane při updatu(to zacyklení).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu