pigi96 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Zdravím lidi dnes jsem flashoval psp z 5.50 Prome-3 na 6.60ME a když jsem ho pustil, tak jede, jen nemá ikony a ani když ho chci vypnout tak nejde, musím vytáhnout baterku... Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 dostanes se do recovery menu ?pri startu drz R2 nebo do VSH menu pomoci selectu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jo recovery menu i VSH jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 zkus v recovery nastavit vse na default popripade to prez recovery reflasni nebo zkus nahodit 6.60 oficialni FW a pak reflash na CFW ja uz PSP dlouho nemam ale myslim ze na tech vyssich FW je lepsi nahazovat nejdriv OFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Dával jsem vše default a resetnul FLASH 1 nejde to... Dával jsem tam origo 5.00 a nepomohlo myslíš, že s 6.60 to půjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Zkus to s timhle vysokym ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Vyzkouším, ale jak to mám udělat když se nedostanu do menu? :D Normál přez recovery menu jak je tam ta možnost runn program at /psp/game/recovery...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 ja myslim ze v recovery mela byt moznost nejak spustit recovery flasher...to je HB aplikace tk ji najdi na netu a prez recovery by mela jit spustit a prej to samozrejme flashnes PSP na co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 No jo, ale to je to samý jako když to flashuju přez Pandoru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 to nechapu jak to myslis,pokud ams pandoru,tak proc se s tim takhle s*at ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 No kdyby mi to šlo tak to tu neřeším. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Rikam ,zkus 6.60...kdyby to neslo, tak si zkousel 5.00 m33-6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jak? Recovery flasher 6.60 nepodporuje ne? Dával jsem tam 5.00 m33 ale stejně tam ty ikony nemám. Nemohlo se třeba něco vys*at při tom flashi? Jako, že se nšco vymazalo z FLASH 0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 ja myslim ,ze kdyz PSP preflashujes tak se ti do flashO nahraje neco jinyho nez cos mel pri jinym CFW...ja fakt nwm twle ,a kdyz posouvas jakoby v PSP tak slysis to cvakani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ne, jediný co jde tak jsou select a obrazovka myslím to tlačítko na zesvětlování obraovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Fakt nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Zdravím lidi dnes jsem flashoval psp z 5.50 Prome-3 na 6.60ME a když jsem ho pustil, tak jede, jen nemá ikony a ani když ho chci vypnout tak nejde, musím vytáhnout baterku... Poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.