max.koci Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Nastartoval jsem iATKOS v5 ale zasekl se na Do You Already Own a Mac? Tam jsem dal neinportovat a ccontinue miš se zbarvila a začla se točit a tak to mam asi 1hodinu.A pořád nic.Prosim pomoc:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ano, dej neimportovat, myš se zbarvila z důvodu že to načítalo, viděl bych to na restartování počítače, popř. bych to přeinstaloval, zda by to furt nešlo, zkus se vrátit ke 4cce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 max.koci Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 U odskoušeno.Moc se mi ke 4 nechce vracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 max.koci Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 A jeno tak mimo může to dělat že jsem vybral v še smbios a apc nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 A jeno tak mimo může to dělat že jsem vybral v še smbios a apc nebo tak nějak Těžko říct, je to strašně individuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 max.koci Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Pomužeš mi nějak vybrat smbios drives a acpi.Jen tak baj oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Pomužeš mi nějak vybrat smbios drives a acpi.Jen tak baj oko Opravdu těžko říct ;) , zkus si to postupně proinstalovat se všema a uvidíš s jakým ti to půjde dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 max.koci Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Po 3 přeinstalovano a furt se seká nejde to synchronizování (nastavenî) přeskočit Funguje jenom synchronizování ale nesynchronizování nefunguje Tam se to sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
max.koci
Nastartoval jsem iATKOS v5 ale zasekl se na Do You Already Own a Mac? Tam jsem dal neinportovat a ccontinue miš se zbarvila a začla se točit a tak to mam asi 1hodinu.A pořád nic.Prosim pomoc:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.