javak810i Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Zdravím. Myslím si, že díky své nízké ceně je tohle jedna z mála MP her, kterou mají asi skoro všichni majitelé PSV. Já si jí tedka taky pořídil. Co takhle uspořádat nějaké závody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 A jdou v MRC přímo real-time závody? Já jsem si zatím všiml jen překonávání časů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 tedka to zjistuju :D. Žeby to tam nakonec nebylo? Každopádně i překnonání času je dobrý, aspon něco. Přejmenovávám teda thread na diskuzi o Motorstorm RC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 To je docela škoda. Taky jsem to tam nikde nenašel, ale jak říkáš, překonávání času vážně stačí, když je dost friendů, co to hraje. :D Koukám, že už se činíš v překonávání. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Musím říct, že za tu cenu super hra. Zatím ve všech závodech, co jsem jel, jsem první, tak mě zkuste dát. :D Btw úplně nesnáším v race nebo overtaking modu, když tě brzdí, nebo do tebe vrazí jiný auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 To naprosto souhlasím. :D Dneska jsem tě na pár tratích překonal tak se snaž ;). Taky nesnáším ten mód, furt lezou do cesty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Já si tuhle hru chtěl pořídit taky ale odradilo mě ovládání. Štve mě jak musím kopírovat zatáčku nebo co to vůbec dělám abych zatočil :D Celkem se mi ta hra líbí ale fakt mě to odradilo btw asi si počkám až pujdou PS one hry a pořídím si starého dobrého Revolta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Tak zrovna ovládání mi příjde úplně v pohodě a naprosto logické. Měl si někdy autíčko na dálkové ovládání? :D. Akorát ovládání plynu jsem si musel přehodit z pravé páčky na L a R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Ovládání je super, já to mám nastavený na analogy, pravym plyn a brzda, levym zatáčim a úplně v pohodě. Taky jsem tam najezdil nějaký časy, je to super, že se můžeme takhle překonávat, aspoň mě to nutí hrát ty kola znova ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Tak zase nejrychlejší :D. Je na čase začít jezdit další závody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Tak amíci to prej mají zadáčo xD .. jinak nwm pokuď to máš na analog tak ten analog musíš točit podle zatáčky (když se jakoby zatáčka ztočí a já jenom dám analog do leva tak se autíčko stočí ale u prostřed zatáčky narazí do zdi) u normálního autíčka když dám péčku do leva tak pojede pořád do leva a klidně se otočí úplně ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Nechápu co s tím ovládáním všichni máte. Logičtější to snad být nemůže, ne? Ve skutečným autě když projíždíš zatáčkou, tak taky musíš mít otočenej volant v určitý poloze po určitou dobu, což záleží na "ostrosti" a trvání dané zatáčky. Spíš co mi občas vadí je nejasnost, jak přesně vypadá trať - ta perspektiva to trochu zkresluje. Třeba si myslím, že je to rovinka, ale najednou si odřu bok :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Rhapsomanijak: Jsou tam 2 režimy ovládání, jeden je jak říkáš ty, že autíčko jede tam kam jakoby ukazuješ analogem, ale jde to nastavit i klasicky, tzn. zatočim doleva, autíčko zatočí doleva, prostě normálně, je jedno z jakýho úhlu se na autíčko díváš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Fakt ?? tak to jsem nějak přehlédnul se tam ještě mrknu (já si přenastatoval jen ovládání jako tlačítka) ale to by možná bylo lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Tak zase nejrychlejší :D. Je na čase začít jezdit další závody. jaký máš PSV nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Zadarmo dobrý z US store,ale zatím jsem nenašel hru na Vitu kterou bych hrál déle jak týden :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Ty jsi to udělal to změnou účtu? :) Kdyby si si udělal čas na návod pro všechny, dost by to pomohlo, avšak nevím, jestli ta akce už neskončila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Ty jsi to udělal to změnou účtu? :) Kdyby si si udělal čas na návod pro všechny, dost by to pomohlo, avšak nevím, jestli ta akce už neskončila. Ok není problém,akce pořád platí,ale má to hodně velkou nevýhodu,založím topic a vše vysvětlím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Dal jsem to do Tutoriálů,ale hru jsem za dva dny dohrál celou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Já z toho motorstormu dostanu infart. Ty ♥♥♥♥♥i ovládaní Vitou, co vás furt blokují jsou k zbláznění. Hlavně v módu závodu a předjíždění. Nejen, že jedou v ideální stopě, takže do ně prostě narazíte, ale ještě se při nárazu ani nehnou a okamžitě vás zpomalí. FFFFFFFUUUUUUUUUUUU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Mě teda největší problém dělaly poslední kola s těma Super Car,přece jenom letět s Rcčkem složitou trať bez jediného škrábnutí,když vás přitom každý skok rozhodí!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Zdravím, mám takový menší problém s motorstormem, který už mě dost štve... A sice, že se ni nezapočítávají trofeje. Například usiluju o jednu zlatou trofej, kterou získáte, pokud celkový zajetý čas ze všech závodů z Arctic Edge festivalu bude menší než 12 minut. No, já jsem tam kromě asi 1 závodu ze všech nejrychlejší, celkový čas mám necelých 10 minut (několikrát jsem přepočítával) a trofej nikde! A to jsem jel opravdu všechny, mám 36/36 hvězdiček... Help? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Zdravím, mám problém s koupením této hry. Mám PSN účet založený na vitě a samozřejmě žádné peníze na něm. Chci si koupit motorstorm, dam buy a naskočí mi něco ve smyslu:nemáte peníze na účtě, chcete přidat? Zvolím ano, kreditní kartou (je tam na výběr ještě nějaká psn karta, asi nějaké body), vyplním údaje, jméno, adresu, číslo karty, bezpečností kod atd. a když už všechno odklikám (a vše je 100% správně) napíše mi to : funds cannot be added to your wallet... Zkoušel sem to asi tři dny za sebou a nic, nevím, kde je chyba, jak ste to kupovali vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Mě to přes kartu šlo... zkusil bych kontaktovat tvou banku. Každopádně lidi, chtělo by se domluvit na to, jak udělat ten achievement na to 10x překonání času po vyjetí z pitu (t s tou challengí). Chci mít platinu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Zdravím, mám problém s koupením této hry.Mám PSN účet založený na vitě a samozřejmě žádné peníze na něm. Chci si koupit motorstorm, dam buy a naskočí mi něco ve smyslu:nemáte peníze na účtě, chcete přidat? Zvolím ano, kreditní kartou (je tam na výběr ještě nějaká psn karta, asi nějaké body), vyplním údaje, jméno, adresu, číslo karty, bezpečností kod atd. a když už všechno odklikám (a vše je 100% správně) napíše mi to : funds cannot be added to your wallet... Zkoušel sem to asi tři dny za sebou a nic, nevím, kde je chyba, jak ste to kupovali vy? Máš aktivované internetové bankovnictví? Mě to přes kartu šlo... zkusil bych kontaktovat tvou banku.Každopádně lidi, chtělo by se domluvit na to, jak udělat ten achievement na to 10x překonání času po vyjetí z pitu (t s tou challengí). Chci mít platinu :D. jednoduchý, ať ti někdo pošle nějaký čas skrze zprávu a ty ho pak 10x překonej, ten samej, nebo jestli máš ps3, tak si vytvoř druhej účet, zajeť na něm nějakej čas a pošli si ho na tvůj účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.