Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Motorstorm RC

javak810i

Recommended Posts

Já si tuhle hru chtěl pořídit taky ale odradilo mě ovládání. Štve mě jak musím kopírovat zatáčku nebo co to vůbec dělám abych zatočil :D

Celkem se mi ta hra líbí ale fakt mě to odradilo

btw asi si počkám až pujdou PS one hry a pořídím si starého dobrého Revolta :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak amíci to prej mají zadáčo xD .. jinak nwm pokuď to máš na analog tak ten analog musíš točit podle zatáčky (když se jakoby zatáčka ztočí a já jenom dám analog do leva tak se autíčko stočí ale u prostřed zatáčky narazí do zdi) u normálního autíčka když dám péčku do leva tak pojede pořád do leva a klidně se otočí úplně ne ? :D

Odkaz ke komentáři

Nechápu co s tím ovládáním všichni máte. Logičtější to snad být nemůže, ne? Ve skutečným autě když projíždíš zatáčkou, tak taky musíš mít otočenej volant v určitý poloze po určitou dobu, což záleží na "ostrosti" a trvání dané zatáčky.

Spíš co mi občas vadí je nejasnost, jak přesně vypadá trať - ta perspektiva to trochu zkresluje. Třeba si myslím, že je to rovinka, ale najednou si odřu bok :D.

Odkaz ke komentáři

Rhapsomanijak: Jsou tam 2 režimy ovládání, jeden je jak říkáš ty, že autíčko jede tam kam jakoby ukazuješ analogem, ale jde to nastavit i klasicky, tzn. zatočim doleva, autíčko zatočí doleva, prostě normálně, je jedno z jakýho úhlu se na autíčko díváš..

Odkaz ke komentáři

Ty jsi to udělal to změnou účtu? :) Kdyby si si udělal čas na návod pro všechny, dost by to pomohlo, avšak nevím, jestli ta akce už neskončila.

Ok není problém,akce pořád platí,ale má to hodně velkou nevýhodu,založím topic a vše vysvětlím ;)

Odkaz ke komentáři

Já z toho motorstormu dostanu infart. Ty ♥♥♥♥♥i ovládaní Vitou, co vás furt blokují jsou k zbláznění. Hlavně v módu závodu a předjíždění. Nejen, že jedou v ideální stopě, takže do ně prostě narazíte, ale ještě se při nárazu ani nehnou a okamžitě vás zpomalí. FFFFFFFUUUUUUUUUUUU

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Zdravím, mám takový menší problém s motorstormem, který už mě dost štve... A sice, že se ni nezapočítávají trofeje. Například usiluju o jednu zlatou trofej, kterou získáte, pokud celkový zajetý čas ze všech závodů z Arctic Edge festivalu bude menší než 12 minut.

No, já jsem tam kromě asi 1 závodu ze všech nejrychlejší, celkový čas mám necelých 10 minut (několikrát jsem přepočítával) a trofej nikde! A to jsem jel opravdu všechny, mám 36/36 hvězdiček...

Help?

Odkaz ke komentáři

Zdravím, mám problém s koupením této hry.

Mám PSN účet založený na vitě a samozřejmě žádné peníze na něm. Chci si koupit motorstorm, dam buy a naskočí mi něco ve smyslu:nemáte peníze na účtě, chcete přidat? Zvolím ano, kreditní kartou (je tam na výběr ještě nějaká psn karta, asi nějaké body), vyplním údaje, jméno, adresu, číslo karty, bezpečností kod atd. a když už všechno odklikám (a vše je 100% správně) napíše mi to : funds cannot be added to your wallet... Zkoušel sem to asi tři dny za sebou a nic, nevím, kde je chyba, jak ste to kupovali vy?

Odkaz ke komentáři

Zdravím, mám problém s koupením této hry.

Mám PSN účet založený na vitě a samozřejmě žádné peníze na něm. Chci si koupit motorstorm, dam buy a naskočí mi něco ve smyslu:nemáte peníze na účtě, chcete přidat? Zvolím ano, kreditní kartou (je tam na výběr ještě nějaká psn karta, asi nějaké body), vyplním údaje, jméno, adresu, číslo karty, bezpečností kod atd. a když už všechno odklikám (a vše je 100% správně) napíše mi to : funds cannot be added to your wallet... Zkoušel sem to asi tři dny za sebou a nic, nevím, kde je chyba, jak ste to kupovali vy?

Máš aktivované internetové bankovnictví?

Mě to přes kartu šlo... zkusil bych kontaktovat tvou banku.

Každopádně lidi, chtělo by se domluvit na to, jak udělat ten achievement na to 10x překonání času po vyjetí z pitu (t s tou challengí). Chci mít platinu :D.

jednoduchý, ať ti někdo pošle nějaký čas skrze zprávu a ty ho pak 10x překonej, ten samej, nebo jestli máš ps3, tak si vytvoř druhej účet, zajeť na něm nějakej čas a pošli si ho na tvůj účet

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu