bretys Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Zdravím hledám někoho z okolí Hradce Králové kdo by mi pomohl vyřešit blue screen of death na psp . Skočí mi náhodou když sem měl spuštěnou iso hru a psp mi vypadlo ze sítě(neměl sem baterii) a pak ho zapnu a skočí mi tam BSOD .... (kdyžtak mi piště PM nebo na email : bretyswow@email.cz) Díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 bsod znamená že je něco špatně s flash1, stačí naformátovat stisknutím O a mělo by to bejt OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 no to právě nejde zase tam skočí BSOD když dam O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 co máš vůbec za psp a jakej flash? do recovery menu se dostaneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 mám cfw 6.20 a PSP 2004 , do recovery menu se nedostanu proto spíš sháním někoho s pandorou kdo by do dal do servis modu a downgradnul to asi jediná šance ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 jakej je datecode pod baterkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 baterka není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 pod baterkou, ne na baterce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Ty máš dočasnej Pro nebo TN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dan001 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Já bych si PSP radši vůbec neflashoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Já bych si PSP radši vůbec neflashoval...??? A můžeš mi říct důvod proč??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Mám TN ... ( a když sem psal baterka není tak jako není vůbec ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Dane ty už to přestaň hulit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Mám TN ... ( a když sem psal baterka není tak jako není vůbec ...)kristova noho. Když vyndáš baterku tak pod ní je na psp nalepenej šedej štítek tak z něj laskavě opiš ten date code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Omlouvám se že píšu po delší době ale byl sem bez PC a datacode je : HC8457650 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 datecode je dvoumístný kod viz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 aha tam mám 8C a mám dojem že sem v řiti protože to bude PSP s desko TA-088v3 .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Ou, nezavidim:cheesygrin: skoncit u BSODky. Kdyby si mel permanent tak bys najel do RC spustil filer a vycistil flash1. Ted jen zkouset vyndat baterky a zkouset jestli ti to nenajede. Popr nejake zachrane komba ti poradim, to by mozna pomohlo. Napis na skype //SQUARE + TRIANGLE + SELECT + START (ČTVEREC+TROJÚHELNÍK+SELECT+START) všechno naráz zmačknout adržet 2// ono to FAKT FAKČÍ !!!! :D 3//napiš jestli to fakčí i tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 zdar tak mě to nefachčí zkoušel sem všemožný kombinace ne prostě to nejde :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 zdar tak mě to nefachčí zkoušel sem všemožný kombinace ne prostě to nejde :( :( Hmm tak natoč video co to PSP dělá+s kombinacema co jsem ti doporučil. ČTVEREC+TROJÚHELNÍK+SELECT+START tzn. nejdřív zmáčkneš ČTVEREC potom TROJÚHELNÍK, SELECT a START-musíš rychle a budeš to držet. Mělo by ti najet defeaultní nastavení. A vyndej všecky věci z PSP (Kartu, UMD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 hele řeknu ti to takhle nedělá to vůbec nic zmrzne to a pak se PSP vypne a cvakne to tak divně v něm a pak se to znova zapíná jako po restartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bretys
Zdravím hledám někoho z okolí Hradce Králové kdo by mi pomohl vyřešit blue screen of death na psp . Skočí mi náhodou když sem měl spuštěnou iso hru a psp mi vypadlo ze sítě(neměl sem baterii) a pak ho zapnu a skočí mi tam BSOD ....
(kdyžtak mi piště PM nebo na email : bretyswow@email.cz) Díky ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.