E.N.D.Y. Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Ahoj chci se zeptat jestli někdo neporadíte s problémem: vypálil jsem si assassins creed revelations na xbox 360 a v loadingu mi to hodí chybu že si mám vyčistit disk... disk je čistej jako zrcadlo a ani jeden škrábanec :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Máš to špatně vypálené.. Mě to dělalo když jsem měl špatně vypálené NHL 11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E.N.D.Y. Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 už sem to vypaloval dvakrát a pořád stejný problém :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Potom to ještě může být vypalovačkou (stará, nekvalitní, externí, opotřebovaná, vypaluješ jinou rychlostí než máš atd.) , nebo to máš zase špatně vypálené ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruncher Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Ještě může být problém na co to vypaluješ, Nejlepší je na Verbatimky :) Ostatní se mi neosvědčily hlavně Emtec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Vypaluješ přes IMGBurn (2.5.6.0)? Budeš si pravděpodobně muset koupit IHAS vypalovačku (nejlépe). Jinak Verbatimky nejlíp ze Singapuru, ikdyž mám dobré zkušenosti i s jinými značkami. Však před vypalováním si můžeš zjístit, jestli jsou DVDčka v pořádku nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.