luki Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 No jo ...je to fpoho :D ...akorat reditelka je mirne uchylna....takova stara...brrrr proste tfuj, ale nestezuju si :X ....jinak ja tam jsem ted v druhaku...Tel. mechanik se zamerenim na informatiku....prvak byl celkem humus ... prave dneska tam byl nejakej tretak a mel PSPcko....jenze me to my nekdo sloh na letisti z kufru ...ani jsem si ho nestih vybalit...tak ted jsem otravoval asi mesic segru at mi jedno posle z USA...ale pry nema prachy....cekam az zavola ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Jind005 Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 Heh luki pozdravuj Balka od Jindry Kaloče :D ze se mam dobre :) a ze na invexu vystavovat nebudu jak jsem rikal jelikoz tam chcipl pes pro firmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 2valach:v klidu však to je náš topic pro ostraváky příště se polepšíme že luki:D:D::D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 2H4nc : ...Ja se polepsim, az mi nekdo koupi, nebo daruje funkcni PSP :twisted: 2jind005 : No ja bych ho pozdravil, ale to je taky nebezpecny JUDISTA a mame ho ted v druhaku poprve....stydim se... :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 chalpi ale ten sraz musí být už se těším na vaše ksychyty :D:D ne sranda ale rád potkám pár pspčkařů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 hoši tak my se snad nedohodnem nebo jak ten sraz musí být šel bych zapařit aji zítra jestli někdo má zájem písněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ynezz Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Cagovina! Kupil sem si PSP a GTA:LCS, ale GTA nemuzu nejak rozjet - mam podezreni na vadnou mechaniku u PSP. Dalo by se tu s nekym domluvit na vyzkouseni toho GTA? Dikec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharky008 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 tak chlapy dalsi Ostrava-Poruba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Toz ja jsem v Karviná respektive z Albrechtic ale sem na Báňské takže skoro taky ostravák...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 tak chlapy dalsi Ostrava-Poruba :)ty si s poruby já taky hej jak se jmenuješ??když tak icq.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 hj přidávám se icq 214-766-841 jinak jsem z Kr.Pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 No jo ...je to fpoho :D ...akorat reditelka je mirne uchylna....takova stara...brrrr proste tfuj, ale nestezuju si :X ....jinak ja tam jsem ted v druhaku...Tel. mechanik se zamerenim na informatiku....prvak byl celkem humus ... prave dneska tam byl nejakej tretak a mel PSPcko....jenze me to my nekdo sloh na letisti z kufru ...ani jsem si ho nestih vybalit...tak ted jsem otravoval asi mesic segru at mi jedno posle z USA...ale pry nema prachy....cekam az zavola ... :D Heh to je nahoda (taky ze SOS telskol).. to jsem ja.Takže sranda .. tak se někdy sejdem až budeš mít PSP a dame pařbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 No jo ...je to fpoho :D ...akorat reditelka je mirne uchylna....takova stara...brrrr proste tfuj, ale nestezuju si :X ....jinak ja tam jsem ted v druhaku...Tel. mechanik se zamerenim na informatiku....prvak byl celkem humus ... prave dneska tam byl nejakej tretak a mel PSPcko....jenze me to my nekdo sloh na letisti z kufru ...ani jsem si ho nestih vybalit...tak ted jsem otravoval asi mesic segru at mi jedno posle z USA...ale pry nema prachy....cekam az zavola ... :D Heh to je nahoda (taky ze SOS telskol).. to jsem ja.Takže sranda .. tak se někdy sejdem až budeš mít PSP a dame pařbu lol tak to je moc též se ted hlásím na telekomku takže tam budem už čtyři s PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharky008 Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 tak chlapy dalsi Ostrava-Poruba :)ty si s poruby já taky hej jak se jmenuješ??když tak icq.. no ja jsem Danek, ale urcite se nezname, jsem ročník 82, no jinak bydlel jsem u byvaleho Tuzexu (Patrick), no a chodil jsem na štúrovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki100 Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 nj jeden sraz už se tu jednou řešil,tak teď to snad vyjde. btw. jsem z Čeladné,taková prdel u F-M,tak to mám vlakem kousek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 No jo ...je to fpoho :D ...akorat reditelka je mirne uchylna....takova stara...brrrr proste tfuj, ale nestezuju si :X ....jinak ja tam jsem ted v druhaku...Tel. mechanik se zamerenim na informatiku....prvak byl celkem humus ... prave dneska tam byl nejakej tretak a mel PSPcko....jenze me to my nekdo sloh na letisti z kufru ...ani jsem si ho nestih vybalit...tak ted jsem otravoval asi mesic segru at mi jedno posle z USA...ale pry nema prachy....cekam az zavola ... :D Heh to je nahoda (taky ze SOS telskol).. to jsem ja.Takže sranda .. tak se někdy sejdem až budeš mít PSP a dame pařbu lol tak to je moc též se ted hlásím na telekomku takže tam budem už čtyři s PSP... tak to je hukot :lol: ...btw ja ve skole jeste PSP nemel :D ani na nem moc ted neparim, jen kdyz je bracha na netu ....asi bych ani nesel na ten sraz, ve skole bysme mohli nekdy zaparit, ale na sraz se mi vuuuubec nechce to si radsi zaparim neco na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharky008 Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 já ve skole taky psp nemel to jeste ani nebylo :lol: , no sraz bych taky moc neresil, no ale pokud mate nejake ISOvky na vymenu tak proc ne :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 lol chlapi víte jaká je sranda když se třeba sejdem v tescu a tam paříme že j-reku a barte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jareth Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Nazdar Doufá že to tu ještě není ůplně mrtvé...jsem čerství vlastník psp a jsem z kunčic.Když tak pište na icq 260-004-147 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Banik Pi*o :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 ov centrum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 OV-poruba!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 tak co hoši uděláme nějaký ten srazík o prázdninách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 co takle to neudelat jen v ostrave ale forum rozdelit i na prahu atp ??? ;) :) (jinak dobrej napad) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 To je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.