Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ostrava

H4nc

Recommended Posts

No jo ...je to fpoho :D ...akorat reditelka je mirne uchylna....takova stara...brrrr proste tfuj, ale nestezuju si :X ....jinak ja tam jsem ted v druhaku...Tel. mechanik se zamerenim na informatiku....prvak byl celkem humus ... prave dneska tam byl nejakej tretak a mel PSPcko....jenze me to my nekdo sloh na letisti z kufru ...ani jsem si ho nestih vybalit...tak ted jsem otravoval asi mesic segru at mi jedno posle z USA...ale pry nema prachy....cekam az zavola ... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
No jo ...je to fpoho :D ...akorat reditelka je mirne uchylna....takova stara...brrrr proste tfuj, ale nestezuju si :X ....jinak ja tam jsem ted v druhaku...Tel. mechanik se zamerenim na informatiku....prvak byl celkem humus ... prave dneska tam byl nejakej tretak a mel PSPcko....jenze me to my nekdo sloh na letisti z kufru ...ani jsem si ho nestih vybalit...tak ted jsem otravoval asi mesic segru at mi jedno posle z USA...ale pry nema prachy....cekam az zavola ... :D

Heh to je nahoda (taky ze SOS telskol).. to jsem ja.Takže sranda .. tak se někdy sejdem až budeš mít PSP a dame pařbu

Odkaz ke komentáři

Heh to je nahoda (taky ze SOS telskol).. to jsem ja.Takže sranda .. tak se někdy sejdem až budeš mít PSP a dame pařbu

lol tak to je moc též se ted hlásím na telekomku takže tam budem už čtyři s PSP...
Odkaz ke komentáři

lol tak to je moc též se ted hlásím na telekomku takže tam budem už čtyři s PSP...

tak to je hukot :lol: ...btw ja ve skole jeste PSP nemel :D ani na nem moc ted neparim, jen kdyz je bracha na netu ....asi bych ani nesel na ten sraz, ve skole bysme mohli nekdy zaparit, ale na sraz se mi vuuuubec nechce to si radsi zaparim neco na PC :D

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu