piski Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaké dvd použít na vypalování Xbox her? Jestli je to jedno, nebo ne. Třeba Maxell http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K000600000010N0&Search=dvouvrstve%20dvd&SearchType=1 Verbatim je 2x dražší http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K0006000000K4M&Search=dvouvrstve%20dvd&SearchType=1 Na co pálíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Osobně jsem převážně používal Verbatimky pak když nebyly peníze tak jsem vypaloval i na Maxelly.. Ale pokud jsi ještě Xbox pořídím tak už zůstanu u Verbatimek. Takže sám za sebe říkám Verbatim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Rozhodně Verbatim, nic jinýho. S příchodem XGD3 je Verbatim v podstatě nutností. A Made in Singapore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piski Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 A jaký to ma vliv jestli jsou ze Singapuru, nebo třeba z Číny? + Jaký je rozdíl např. mezi Maxell a Verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 v číně je snad nedělaj myslim že jěšte v indii,ale prej v singapuru kvalitnější linka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 rozdíl je v kvalite i verbatim se liší dle zeme puvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piski Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Aha a kde koupit a jakou přesně vypalovačku na ty XGD3 hry? Je to ona?: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000R97&utm_source=XMLfeed&utm_medium=ppc&utm_campaign=Mechaniky&utm_term=Lite-On+iHAS124+%E8ern%E1+OEM+%2B+software+Nero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Betyn Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Jo to je ona,ale doporucuju si ji uz koupit s ''flashem'' :) dam to odkaz kde to koupit i s tim programkem.do zpravy ;) Ja osobne ji pouzivam zatim jsem plne spokojen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martinek8383 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jo to je ona,ale doporucuju si ji uz koupit s ''flashem'' :) dam to odkaz kde to koupit i s tim programkem.do zpravy ;)Ja osobne ji pouzivam zatim jsem plne spokojen.. můžu taky poprosit o info do pm? dnes mi přestala jet vypalovačka a nevím proč. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaT Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Takže jako hry na notebooku HP s obyčejnou DVD vypalovačkou si hry nevypálím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Takže jako hry na notebooku HP s obyčejnou DVD vypalovačkou si hry nevypálím? Pravděpodobně bych tipl, že ne, ale definuj přesně pojem „ obyčejnou DVD vypalovačkou “. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaT Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 DVD RW AD-771H ATA Device pomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Pro spolehlivé vypálení her s datovým formátem XGD3 potřebuješ vypalovačku s upraveným firmwarem, tj. Lite-On iHAS (viz odkaz výše). FW můžeš normálně stáhnout a sám si jej přehrát nebo si koupit zde na foru už hotovou (sekce prodej do 500,- Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaT Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 To všechno jsem pochopil, ale k čemu mi to bude, když nemám stolní PC :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piski Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Tak pak už jenom koupit adapter usb - Sata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 To všechno jsem pochopil, ale k čemu mi to bude, když nemám stolní PC :X Bez této vypalovačky zkrátka nemůžeš kvalitně vypalovat XGD3 hry (jde to i na normální, ale jsou s tím problémy a některé hry se nedají hrát vůbec). Pokud máš notebook, kup si něco jako toto. Prodává se to skoro všude a všelijaké různé typy, stačí si vybrat, už jsou i na USB 3.0, pokud ho máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piski
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jaké dvd použít na vypalování Xbox her? Jestli je to jedno, nebo ne.
Třeba Maxell http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K000600000010N0&Search=dvouvrstve%20dvd&SearchType=1
Verbatim je 2x dražší http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K0006000000K4M&Search=dvouvrstve%20dvd&SearchType=1
Na co pálíte vy?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.