bretys Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Zdravím chci se zeptat ... Kámoš mi půjčil Skyrim a mě napadlo si ho dát na HDD a chci se zeptat jeslti je způsob jak ho "cracknout" aby nechtěl CD na spuštění z HDD ... Xbox nemám nijak flashnutý tak nevím zda to půjde .. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 nejde to....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bretys Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 tak to je škoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 njn...Jak pro koho...Jaká by to asi byla (finanční) škoda pro vývojáře her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bretys
Zdravím chci se zeptat ... Kámoš mi půjčil Skyrim a mě napadlo si ho dát na HDD a chci se zeptat jeslti je způsob jak ho "cracknout" aby nechtěl CD na spuštění z HDD ... Xbox nemám nijak flashnutý tak nevím zda to půjde .. Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.