Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

I am Alive

Thunderr CZ

Recommended Posts

Asi to nekoupim, si radsi pockam na The Last of Us :D

Na jasnou PS3 exluzivitku? I am Alive jsem sice nehrál (ani moc neplánuji), ale The Last of Us uděláš určitě mnohem lépe - záruku máš jistou, v Naughty Dog (konzolová legenda)! Jsem zvědav, jak bude dvojice postav hratelná ve hře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jasnou PS3 exluzivitku? I am Alive jsem sice nehrál (ani moc neplánuji), ale The Last of Us uděláš určitě mnohem lépe - záruku máš jistou, v Naughty Dog (konzolová legenda)! Jsem zvědav, jak bude dvojice postav hratelná ve hře.

Jj, to bude jedna z tech mala her, kvuli ktere jsem ps3 kupoval ;)

Las of Us, bude jina apokalipticka hra nez I am alive, ale ta "realnost" v I am alive podle meautorum moc nevysla a hodne promarnili potencial ;)

Jinak v Last of Us pujde hrat jen za Joela ;)

Odkaz ke komentáři

Jj, to bude jedna z tech mala her, kvuli ktere jsem ps3 kupoval ;)

Las of Us, bude jina apokalipticka hra nez I am alive, ale ta "realnost" v I am alive podle me autorum moc nevysla a hodne promarnili potencial ;)

Jinak v Last of Us pujde hrat jen za Joela ;)

Takže v I am alive ta "realnost" není (jak překvapivé) podle toho, jak autoři slibovali? Já o té hře přemýšlel jenom kvůli té "realnosti"...Jaká je asi herní doba, oproti dnešním "standartům" ?

Jinak, myslel jsem si, že v The Last of Us budeme kromě Joela hrát i za Elli - přepínání postav (kdy se třeba rozdělí nebo něco podobného, tak by jsme hru viděli z očí malé holky Elli).

Joela nadabuje Troy Barker, kterého uslyšíme i v Bioshock Infinite (Booker Dewitt).

Odkaz ke komentáři

Ani jsem nedohral trial, ta realnost tam asi je, ale asi ne tak jak bych si preal a celkove to na me proste pusobi nekonzistentne, korm toho casto slysim krtiku na obtiznost, ktera je zapricenena prave temi realnymi prvky typu vyhrozovani zbrani atd.....

Naughty potvrdil, ze za Ellie hrat nepujde ;)

Odkaz ke komentáři

Hru jsem 3x dohral, splnil vse co slo. Musim rict, ze ta hra za to proste stoji!

V prve rade si uvedomte, ze je to arkadovka, ktera zabere 1,8 gb. A ne AAA titul, takze tu nemuze byt nejaka rec o super grafice. Na druhou stranu ona graficka stranka bylo to jedine,co me vyvracelo z dojmu,ze nehraji AAA titul. Prvni dohrati zabralo zhruba 7 hod., coz je na arkadovku parada. Hratelnost je taky skvela a drzi se, jak dobre nacucane kliste. Obycejny pohyb po mape me bavil asi nejvice ze vseho. Prijemne je i to, ze vas hra netaha za rucicku v podobe ukazatele metru, sipek atd. (samozrejme mate mapu, ale tam je pouze misto oznacene krizkem, a dal se starej sam) Svym zpusobem je mapa otevrena, a krome predmesti a nekolika interieru jde cestovat kamkoli zpatky.

Vzdy musite byt ve strehu a je dobre poslouchat, co si lide vykladaji a vsimat si okoli. S tim jsou spojeny bonusove ukoly. Priklad za vsechny: nepozrit lidske maso:) (zhruba v 5te misi prenasite holcicku Mei pres rozvaliny podzemni drahy. Narazite na dva chlapky sedici u ohne a opekajic maso. Jeden z nich vas vita a rika, ze dite musi byt hladove, at si vezmete nejake maso. Jakmile se vsak lepe rozhlednete, zjistite ze je za nimi klec a uvnitr lidska kostra. Vsude krve jako z prasete, a kdyz se ke kleci priblizite, zacne hrat hororova hudba. To je pak jasne, ze na rostu nelezi masenko z prasatka nebo kravicky:) )

Troufam si rict, kdyby hra vysla pred 4 roky jako AAA titul, tak by nastavila zajimavou latku pro TPS hry, tak jako Crysis 1 pro FPS.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu