KartonCZE Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Ahoj mám PSP E1004 :psp: a chtěl jsem tam dát skiny a když jsem to připojil tak mi zčernala obrazovka a když se ho snažim zapnout tak mi svítí jen zelená dioda.PLS pomozte dík:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Do recovery menu (při zapínání držet R) se dostaneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Martine,on má E1000 = Dočasný 6.60 pokud se nepletu Kartoon - Zkus zapnout PSP bez karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Martine,on má E1000 = Dočasný 6.60 pokud se nepletu Kartoon - Zkus zapnout PSP bez karty Hmm no jo promiň, já si nevšiml, že psal E-1000, já psal z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KartonCZE Odesláno Březen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Nic . To jsem uz skousel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Hmm tak to bude asi opravdu brick. No bohužel máš smůlu, unbricknout jdou pouze stará PSP (100x fat a 200x slim se starou deskou). No ale nezoufej, předpokládám, že PSP je v záruce (jak by taky nebylo, když vyšlo na podzim), takže to odnes do servisu a řekni, že jsi tam měl starý firmware 6.50 a, že jsi ho chtěl aktualizovat ale po aktualizaci už to nenajelo a oni by ti měli to PSP vyměnit za nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KartonCZE Odesláno Březen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 ale ja tam mel 6,60 a flash nebudou to vedet ze ja se bojim mel jsem to PSP 2 dny !!!!!!!!!!! A prosim vas u kteryho se to da unbricknout ? A jestli u PSP 2000 tak jestli by jste my nenasli nejakou koupi byl bych vam moc vdecnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 To vůbec nevadí, neboj a reklamuj to, tím, že je to jen 2 dny staré, tím líp, do toho PSP se nedokážou dostat a oni to ani většinou neprohlíží, prostě to zkusí zapnout, vidí, že je to bricklý PSP tak ho rozeberou, díly co se dají zachránit nechají, zbytek zlikvidují a je to. Jak už jsem psal, tak unbricknout jdou pouze stará PSP (100x fat a 200x slim se starou deskou). Na koupi starého bazarového PSP se vykašli, opravdu se té reklamace neboj, já takhle reklamoval PSP GO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KartonCZE Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 A myslis ze by se dalo prodat i bez zaruky protoze mi ji zrusej ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 frajer ti nad tebou napise ze ti to normalne vyreklamujou tak logicky proc by ti rusili zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KartonCZE Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Všem moc dik a posílam to na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jasně, právě naopak, místo toho aby ti záruku zrušily, tak ti dají novou. Nová záruka 2 roky ti poběží od převzetí opraveného respektive vyměněného PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KartonCZE
Ahoj mám PSP E1004 :psp: a chtěl jsem tam dát skiny a když jsem to připojil tak mi zčernala obrazovka a když se ho snažim zapnout tak mi svítí jen zelená dioda.PLS pomozte dík:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.