panacek Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj, potřeboval bych udělat update R4 karty, ale nemám DSko. Není tady někdo z Frýdku, kdo DSko má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Kdyby jsi na nikoho nenarazil, ozvi se - POSTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Já bydlím kousek od Třince a mám 3DS i DS lite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 panacek Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Díky, to je dobré vědět, Lentilku, ale už jsem to vyřešil. Kdyby něco neklapalo, tak se na tebe obrátím. Ale koupil bych od tebe toho maria, co prodáváš ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
panacek
Ahoj,
potřeboval bych udělat update R4 karty, ale nemám DSko. Není tady někdo z Frýdku, kdo DSko má?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.