PanzerWaffe Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Zdravím mám problém kamarád tvrdí že si smazal neco z PSP a ted mu nejde spustit jde nahrát celej software ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 oprava tak je to PSP 1004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Takhle to vypadá když pustim PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 To je BSOD neboli semibrick, teď si nejsem jistej, ale mám dojem, že na téhle obrazovce stačí zmáčknout kolečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 ano to jsem dal ale mě se to zobrazuje pořád co stím ???? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Máš CFW ? (Custom FirmWare) Fireware neexsistuje :D A ano,je poškozená Flash1,pokdu máš CFW dá se to opravit buď přes PRXUnbricker nebo přes Pandoru (Pokud 1000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 vůbec se v tom nevyznám nemáš skype ??? že by si mi stim pomohl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 pokud budeš muset opravovat přes pandoru(PSP myslim do verze desky TA-88v2) tak to sám nepořešíš, musíš sehnat někoho kdo má PSP 1k nebo 2k do desky TA-85v1 aby vytvořil pandoru a přeflashoval. Problem ale může být stim že asi potřebuješ NAND zálohu(je potřebná u PSP2k, u 1k myslim potřeba neni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 mám psp 1k a absoltně nevím o čem tady píše vůbec nevím co to všechno znamená a nevíš kde bych nekoho takýho sehnal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 jestli máš PSP 1k tak jsi v pohodě. Vyzkoušej ten PRXUnbricker a pokud to nadále nepůjde tak akorát budeš muset sehnat někoho kdo má funkční PSP 1k/2k(do desky TA-85 v1) nebo zde na foru určitě ještě někdo flashuje přes pandoru tak se stačí domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Aháá a ten PRXUnbricker je to težký nepomužeš mi stím prosím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 http://pspslimhacks.com/prxunbricker-1-0-1-unbrick-semi-bricked-psps/ myslim že to neni třeba, ten PRXUnbricker je jednoduchej na spuštění stačí se řídit timhle jednoduchým návodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 tak děkuju moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Přejít na RECOVERY a vyberte "USB" Toogle co to je ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Vypni úplně PSP a při zapínání drž R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 aháá už to mám a musim jít kartu v PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 A na co jinýho bys chtěl asi nahrát ten program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerWaffe Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 jo jo tak děkuju snad už to pude no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.