Matteo Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Nefunguje. Filmy, co jsem stáhnul ani moje vlastní ripy, všechno chvilku hraje naprosto korektně ale po chvilce oznámí, This video cannot be played. Video převádím v Xvid4PSP nastavený na quantitizer 19. Nemáte s tim někdo zkušenost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted October 16, 2007 Moderators Report Share Posted October 16, 2007 V tutorialech mas navod jak na to , ja to mam nastaveny zhruba podle toho a vse funguje OK , ale mam 3.52 M33-4 . Melo by to byt ale stejny Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Matteo Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Ano, mělo by to fungovat. Ale z nějakýho důvodu to nefunguje. Chtěl bych vědět, jestli je to chyba v CFW nebo videa. Vyzkoušim Moulin Rouge, to jsem konvertil už dávno přes 3gp converter, jestli se taky nezasekne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted October 16, 2007 Moderators Report Share Posted October 16, 2007 Mozna chyba v nastaveni , zkus restore defeaut setings a nebo v recovery format flash1 :) treba to pomuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Matteo Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Odzkoušeno, problém trvá. 1:24 HIMYM přehraje a konec. EDIT: Moulin Rouge konvertovaný přes 3gp converter kdysi dávno se přehrává bez problémů. Nemůžu tomu přijít na kloub :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jirinak Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Převed to v AoA MP4 Converter a bude to v pohodě Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Matteo Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 Umí vložit do videa titulky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Matteo Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 Teď jsem tam hodil ofiko 3.71, problém s přehráváním videa trvá. Taky jsem si všim, že u in-game videí obraz místy čtverečkovatí a promítaj se do něj nehezký artefakty. Mám důležitou otázku: 1) Zakoušíte někdo někco podobnýho? Jestli jo, tak má smysl čekat na další update CFW. Jinak to nevidim jinak, než na reklamaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 andre.11 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 ja prevadim taky pres Xvid4PSP mam 3.71 M33 a zadny problem nemam vsechno prehrava v poho,pouzivam verzi Xvid4PSP 4.1.1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Matteo
Nefunguje. Filmy, co jsem stáhnul ani moje vlastní ripy, všechno chvilku hraje naprosto korektně ale po chvilce oznámí, This video cannot be played. Video převádím v Xvid4PSP nastavený na quantitizer 19. Nemáte s tim někdo zkušenost?
8 answers to this question
Recommended Posts