maralo Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Potřebuju pomoc mám Iphone 3gs ios 4.2.1 a chci udělat jailbreak,všechno v pohodě ale pak se najednou jakoby sekne a objeví se waiting for reboot a nic můžu čekat jak chci dlouho.Omlouvám se ale všude jsem našel jen staré návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Aký tool používaš? A načo chceš JB, keď máš problém, čo i len ho urobiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12949&laid= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maralo Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 nevím co je tool. :) Na aplikace a hry? Na co jiného asi je?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maralo Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 z té stránky to vůbec nechápu,a nejde mi to ani stáhnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Jaký program na ten jb používáš to je otázka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maralo Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 používám redsnOw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 galaxy98 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Tady máš odkaz na stránku, vyplň si své zařízení jaké máš FW atd. a potom ti nabídne na stažení programy přes které uděláš JB http://jailbreak-me.info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maralo Odesláno Březen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Díky hned zkusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maralo
Potřebuju pomoc mám Iphone 3gs ios 4.2.1 a chci udělat jailbreak,všechno v pohodě ale pak se najednou jakoby sekne a objeví se waiting for reboot a nic můžu čekat jak chci dlouho.Omlouvám se ale všude jsem našel jen staré návody.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.