RavenCZ Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Zdravím, mám psp 2004 s 6.60 PRO-B10 a chtěl bych se připojit na Playstation Network (koupit si nějakou PSone klasiku). Smím se přihlásit nebo s tím budou trable? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ne nebudou žádné trable, v klidu se můžeš připojit, dokonce můžeš hrát i multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RavenCZ Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Takže i nakupování je ok? Ptám se, protože vím jak Sony nahání lidi s upravenou PS3 na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Jasně i nakupování je v pohodě, SONY se už o PSP moc nezajímá, takže je to jedno i když nevím, proč chceš ty hry PSX kupovat, když máš PRO B10 a tak si můžeš jakoukoliv i ty co jako PSONe Classic nevyšly stáhnout zdarma z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RavenCZ Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Díky moc za odpověď. Nevím, přijde mi škoda pirátit něco na čem jsem vyrostl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RavenCZ
Zdravím, mám psp 2004 s 6.60 PRO-B10 a chtěl bych se připojit na Playstation Network (koupit si nějakou PSone klasiku). Smím se přihlásit nebo s tím budou trable?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.