CiD Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Hraju teď forzu 3 a měl jsem demo 4 a obě hry jsou strašně okousaný jedu na full HD 1080p... x360 žádný AA nemá nebo se musí někde zapnout? Např. na Fight night round 4 mám obraz pěknej, vyhlazenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 AA sice xbox podporuje, ale to jestli je zapnutý nebo vypnutý si určuje hra sama. Vesměs je z důvodu velkých nároků na grafiku většina vyhlazovacích funkcí pro xbox i PS3 vypnutá, protože jejich výkon není nikterak závratný. Někdy je ale hrubost grafiky, popřípadě nečitelnost titulků způsobená nastavením regionu a stačí změnit například na UK a grafika se mírně zlepší. Můžeš to vyzkoušet, ale pravděpodobně to nebude mít vliv. Na konzolích se v dnešní době musíš spokojit s horší grafikou, než na "nabušeném" PC, ale zase se ti nemůže stát že hra bude kvůli malému výkonu stroje nehratelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Skutocne rozlisenie hier a podpora AA http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 takže není problém u mě... díky za odpovědi, jen se mi to zdálo divný protože forza na screenech vypadala dobře a když jsem jí zpustil tak nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Nevim kde je chyba, ale já teda Forzu kostičkovanou nemám.Obraz je exelentní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 jde o to co pro tebe znamená excelentní... u mě ten obraz vypadá asi takto http://image.jeuxvideo.com/images/x3/f/o/forza-motorsport-3-xbox-360-359.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 To vypadá docela normálně. AA tam je, ale jen 2x. Link od trezzora to jen potvrzuje. Na screeny kašli, většina firem ukazuje když ne přímo upravené screeny, tak aspoň nafocené způsobem, který chyby obrazu maskuje. Ani recenzenti nejsou často košer, dnes dát hře špatné hodnocení může znamenat problémy s vydavatelem. Obvykle nejpřesnější jsou uživatelské recenze, třeba na YT. Ale i tam si dej pozor, obraz na monitoru se může lišit od obrazu na TV. Takže co nám zbylo? Demo, pokud je, a hru si osahej sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 třeba tenhle "screen" http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheZM9YEMEGBW90B3JZCG9YDCAZ/imgForza%20Motorsport%2031.jpg takhle to nevypadá ani za mák... jen jsem nevěděl jestli je chyba u mě nebo to tak prostě je protože FNR4 vypadá skvěle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Ano, to je typický bullshot. Tak hra _možná_ vypadá při replayi, ale rozhodně ne při samotné hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 třeba tenhle "screen" http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheZM9YEMEGBW90B3JZCG9YDCAZ/imgForza%20Motorsport%2031.jpg takhle to nevypadá ani za mák... jen jsem nevěděl jestli je chyba u mě nebo to tak prostě je protože FNR4 vypadá skvěle :) me vzdycky prijde ze dema vypadaj hur nez plny .. (jak u FM3 tak 4..) kazdopadne tak jak to vypada na tom screenu, to vzdy vypada jen pri foto modu.. kdy se vsechno vyhladi a upravi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 to jsem chtěl vědět, děkuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CiD
Hraju teď forzu 3 a měl jsem demo 4 a obě hry jsou strašně okousaný jedu na full HD 1080p... x360 žádný AA nemá nebo se musí někde zapnout?
Např. na Fight night round 4 mám obraz pěknej, vyhlazenej...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.