šiny Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 mám psp 2003 s cfw 6.35 PRO-B10, když si tam dám psp tube tak mi to nevyhledá žádné video ale, když tam dám go tube 1.2 HMM tak to video vyhledá dokonce ho i spustí ale jsou tam hnusné barevné čáry co s tím? (zkoušel jsem různé verze obou programů i podle návodu zde na fóru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Vykašli se na to, smiř se prostě s tím, že youtube na PSP nerozjedeš, ty programy jsou fórový a ani pořádně nefungujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šiny Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 :cry:, ale YT jsem viděl dost videí jak jim to normálně jede. fake??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 driv to slo ale vzhledem k tomu jak se ty stranky vyvijely a ty programy ne tak je to dneska uz pase bohuzel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.