BioToXx_ Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Zdravím pokud se často nudíte doporučuji si zahrát tuto hru.... ja osobně to hraji na hernim serveru gamepark.cz na modu Realny ostrov.... právě potřebujeme více hráčů aby tam byla větší zábava... o zábavu se Vám pokusím postarat já a další lidé z ADMIN týmu :psp: Nováčkům dávám ZDARMA VIP at si to taky zkusi... takze se kdyztak ozvete ! Staci napsat /admins a pokud me tam uvidite tak mi napiste... MOD SE PORAD VYVIJI A KAZDY DRUHY DEN TAM PRIBIVAJI NOVE VECI !!! GTA na GP : http://www.gamepark.cz/hra/grand-theft-auto-san-andreas Patch SAMP 0.3d : http://www.gamepark.cz/download.asp?id=600824 PS: Ke hrání potřebujete pouze GTA singleplayer + SAMP patch... Klanbáze : http://www.gamepark.cz/ladder.asp?id=134 tam si můžete založit klan (ten první v žebříčku jsem založil já) :) Kdyby jste měli problémy s připojením napište mi zde nebo na ICQ... a rady ve hře pište přimo ve hře... mě tam potkáte jako žluté kuře... nick BioToXx - rád vám poradím PS:Pokud porušuji pravidla prosím moderátory aby mě nebanovali,prosím o upozornění a já příspěvek smažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 nechci kazit iluze ale všeci hraji na super pařbě co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 nevim co vas natom GTA San Andreas MP tolik bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 David50G - SuperPařba není jediný server,je tam sice narváno ale když koukneš na komunitu - 75% děcka majsnerrik - Svoboda ? Zábava s kámoši ? Natáčení ? Eventy ? Blbnutí ? Já SAMP hraju už 4. rokem,půl roku na NTP Kill n´Die 2 dokud nezemřelo a pak jsem přešel na Reálný Život 5.1 až 5.3 kde jsem dodnes,sice mě to poslední dobou začínalo nudit (Taky tomu pomohl Minecraft) ale v půlce března vyjde nový hustokrutopřísný Update RŽ + Wipe,takže to bude odznova,nová zábava,nové věci + Já v SAMPu natáčim kvůuli vlastnostem SAMPu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Zabavu , svobodu , natačeni , Eventy , Blbunti maš vevice her než jen v GTA San Adreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Jaký ? :D Taky vem v podtaz že moje PC není žádný mladík Třeba nějaký hry se svobodou,perfektním MP a možností natáčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 World of Warcraft , Dekaron , MC , Stalker online ( sice zatim je BETA ale i ta je dobra ) , S.T.A.L.K.E.R. , Dead Island , Heroes of Might and Magic , Gothic II a na každou hru se da natačet ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Jo,nebudeme rozviřovat Flame WoW jsem zkoušel ale nešlo mi nainstalovat :D,ale jako dobrá hra Dekaron neznám MC hraju :D Stalker online neznám S.T.A.L.K.E.R si určitě zahraju Dead Island neznám HoMaM znám ale nehrál jsem Gothic II znám a nehrál Mě jde o natáčení jako o tvoření seriálu,filmů,pokud můžeš z 1. osoby natáčet,nebo pohybovat s kamerou tak to je dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 pošli odkaz na nake sve Video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 nechci kazit iluze ale všeci hraji na super pařbě co vím ja osobně bych na super pařbu nešel ani za nic... sice možná pěkný mod ale jak je tam přerváno tak to je hnus... mi sice máme spíš opačný problém ale co vyjde nový mod tak to bude super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 před tím jsem tam hrál ale jak píše FxR začalo tam lozit hodně děcek tak jsem přestal, já hraji raději GTA sice není RL mod(na neorigu ano) ale i tak lepší zábava ale když tak se zkusím juknout na váš server jak bude ten nový mod. jo a hod sem nějaký video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 ja bych se pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 refresh... opet je to aktualni... mame ted 2 pawnery co to vyviji takze to jde rychle kupredu... je tam plno novych veci a porad budou pribyvat... hodne zmen a konecne uz tam byva i dost hracu... tak to zkuste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 refreeesh!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.