mates ps3 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Ahoj mám dotaz na všechny kdo viděli nebo dokonce vlastní starší GTAčka na PSV. Jak to vypadá je to nějak vyhlazený atd. prostě dojmy z těch her Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 mám chinatown wars a je to zubatý jako pila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Co bilineární filtrování, máš zapnuto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 to najdu kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 no nevím mám liberty city a nějak lepší se mi to nezdá........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Podržíš ve hře asi 3 sekundy prst na displayi a zobrazí se ti takový menu nastavení. Tam si můžeš zapnout vyhlazování, přiřadit funce 2. analogu a nebo zvolit barevný rozsah PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 tak jak na to koukám začínám o tom přemejslet,ale dneska jsem koupil vt4 tak až zase budou prachy no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Všechny hry na PSP budou vypadat stejně jak na PSP i když budou na PSV,jelikož nemají přeci to rozlišení půl HD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.