Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3 načítá a rozjede BD ale ne DVD :-(

samsie

Otázka

Prosím o pomoc. Ps3 se normálně rozjede, dema uložené na HDD se spustí, internet také v pořádku. Po vložení BD je vše v pořádku, vše se rozjede. Po vložení DVD začne načítání, skočí jako vždy černá obrazovka a ve chvíli, kdy jakoby poskočí obraz a má se zapnout DVD to sice skočí, ale opět na černou obrazovku. V tu chvíli to ale končí a to doslova. I když se vyndá dvd, obrazovka zůstává stále černá a je potřeba Ps3 vypnout nebo restartovat :cry:. Poté vše opět funguje jak má, dokud se nevloží DVD.

Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? Zašla bych do servisu, ale vzhledem k tomu, že mám malá trojčátka, není moje finanční situace zrovna růžová a nemůžu si to prostě zrovna dovolit.

Děkuji za jakoukoli odpověď :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Děkuji za reakci. Ano, dělá to u jakéhokoli DVD. Všechno máme originály a dělá to i u úplně nových. Přemýšlela jsem i o tom, jestli nekoupit nějaký obyčejný přehrávač dvd, abych mohla holkám pouštět pohádky. Ty obyčejné stojí do 500. Ale mám strach, aby se později neukázal stejný problém i u BD. Máme totiž plně vybavený playseat s nejlepším volantem na trhu a pokud by přestaly fungovat i BD, byl by nám k ničemu. Je fakt, že na to, že to je tlustá 60gb verze, drží už dost dlouho a bez YLODU. Je z roku 2007. Proto se obávám, že tohle je začátek konce :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu