vladyn Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Ahoj, chci udělat Root Huawei G600 můj model je U8950-1, nikde sem nikoho s tímto telefon zatím nenašel a na EN stránkách píšou složité věci že musím nejdřív udělat unlock bootloaderu a pak nahrát CWM a poté root ale tam jde o model U8950D takže se bojím abych něco nepodělal a ještě jednu věc prosím. Mám mobil od včerejška a stáhnul sem pár app a her a všechno OK ale dneska jakmile se něco nainstaluje tak to nevidím v MENU musim restartovat mobil a potom to teprv vidím v MENU.Děkuji za pomoc ;) Tak sem si našel návod, je to nějaká poločínská stránka popř můžu udělat tutorial, unlock bootloader je tam jenom o tom že se zadá kód který vám pošle huawei. Na huawei stránkách je proces unlock bootloader si myslim těžký :D Potom CWMse udělá taky ve fastbootu a potom ROOT ten se nahraje na kartu a v CWM nainstaluje ;) Kdyby někdo měl zájem Ahoj, nemůžu pořád udělat Root. Bootloader je odemčen. máš ještě tu stránku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Tady je tutorial ale v angličtině, dělal sem ho já ale zbytečně :D http://huawei-ascend-g600.freeforums.net/index.cgi?action=display&board=g600&thread=3&page=1#5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 ╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗ ║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣ ╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝ Už nevím co mám dělat, pořád mi to hází tuhle chybu [ jinak kdo by nevěděl je to program UnlockRoot ] ┌────────────────────────────────────────────────────────┐ * Mám HTC Wildfire S ***UNLOCKED*** - S-ON - * Ovladače jsem instaloval, mám i HTC sync , Android SDK └────────────────────────────────────────────────────────┘ Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Mám to!! :D tady je návod :D udělal jsem to podle toho a je to super... přehrál jsem si to asi 4x než jsem to udělal :D ale dá se to i na 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.