craig27 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Čau chlapi mam takovy problem od včerejška se nemužu přihlasit na Psn. Hodi mi to chybu An error has ocured. You have been signed out of Playstation network (80710092) Nevite čím by to mohlo být, myslim že žádná odstávka nebyla v plánu. Předem diky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Danny Fukis Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Čau chlapi mam takovy problem od včerejška se nemužu přihlasit na Psn.Hodi mi to chybu An error has ocured. You have been signed out of Playstation network (80710092) Nevite čím by to mohlo být, myslim že žádná odstávka nebyla v plánu. Předem diky za každou radu Jo ted nedavno jsem si koupil PS3 a kdyz jsem dohral hru vypnul jsem konzoli a pak po nejake dobe zapl tak mi to hodilo error code 80710092 a vůbec netuším jak to vyrešit zkoušel jsem plno věcí co píšou na netu ale nic mi nepomohlo už fakt nevím co stím :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tirus Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Našel jsem jen toto 1) Go to your Settings 2) Scroll down to "Network Settings" 3) Disable Media Server Connection 4) Go sign in, Your done. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Touchwood1468627854 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Měl jsem s tím kdysi taky problém. Pomohlo, vypnout PS3, restartovat router, zapnout PS3. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
craig27
Čau chlapi mam takovy problem od včerejška se nemužu přihlasit na Psn.
Hodi mi to chybu An error has ocured. You have been signed out of Playstation network (80710092)
Nevite čím by to mohlo být, myslim že žádná odstávka nebyla v plánu.
Předem diky za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.