esmajlik Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Pamatujete na hazeni dvoukorun do hernich automati. Daji se nekde na Wii stahnout podobne hry? Donkey Kong Jr, Geen Beret, Poyan atd. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 pres emulator urcite ale primo na wii to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtomas Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 NEOGEO emulator GX GEO https://thepiratebay.se/torrent/6982293/Wii_-_GxGeo_USB_%28NeoGeo_Emultaor_with_roms_%29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Dobrej tip, jen nevim, jak se to instaluje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtomas Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 je to tam aj v anglictine popisane: Install --------- - Copy the contents from the scard folder to the root of your sd card. - Copy the contents from the usbdrive folder to the root of your hdd drive. - Start the homebrew channel and run the gxgeo usb emulator. - When the emulator starts, press Wiimote 2 for usb to load the rom list. - Start the game and have fun. emulator je upraveny aby hry cital z HDD takze hry treba dat na disk a do apps treba nakopirovat adresar ktory sa konci _USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Tak jsem si chtel s radosti zahrat najkou starsi hru, ale nejde mi to. pri volbe romsetu "1, nebo 2" mi to nic nedela. fantomasy. ja mam proste nejakou smulu a nebo neco delam blbe. :-( viz. šmoulí párty :( edit: smlouli party uz jede. tintin se kousne po dohranem levelu a po restartu jede dal, ale NEOGEO emulator GX GEO mi nejede. Neda se udelat nejaky pokus s loaderem, aby se emulator spustil? On se spusti, ale nenacte mi hry z disku. Pritom na HDD mam slozku GXGEO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.