Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CS 1,6 a CS Source jak natáčet videa přes příkazy console?

brians

Recommended Posts

Ahoj ,

Chtěl jsem se zeptat jak mohu nátáčet videa v CS 1,6 a Source?

Slyšel jsem, že to má jít nějakým příkazem přes konzoli. A pokud by to šlo bude to video i se zvukem?

A jak ho mohu přehrávat?

Fraps nechci používat neboť mě zatěžuje hodně CPU :(

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

samozřejmě že se dá nahrávat, ale jen demo, to znamená že ti nevnikne video záznam, ale jen demo který pak přehraješ přes hru a co budeš potřebovat tak přes fraps právě z něj natočíš... pokud ti CPU ani po přetaktování nezvládá natáčet, tka se s tim rozluč

Odkaz ke komentáři

samozřejmě že se dá nahrávat, ale jen demo, to znamená že ti nevnikne video záznam, ale jen demo který pak přehraješ přes hru a co budeš potřebovat tak přes fraps právě z něj natočíš... pokud ti CPU ani po přetaktování nezvládá natáčet, tka se s tim rozluč

Jo takhle by to šlo natáčet ty dema přes FRAPS.

Ale jak začnu natáčet videa přes FRAPS tak mě to chodí o hodně pomaleji než kdybych to hrál normálně.

Proto během hraní nemohu používat fraps

A kolika minutové demo mě to natočí? A je to i se zvukem?

Jaké příkazy použít?

Odkaz ke komentáři

myslim že příkaz bude /Record název ... až to budeš chtít přehrát tak dej /play název .... jenom musíš při hraní ještě , jak natáčíš demo tak dát /stoprecord nebo něco takovýho nepamatuju si to ... je to se zvukem, protože to jakoby bude hrát tu hru, neudělá ti to film

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu