brians Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Ahoj , Chtěl jsem se zeptat jak mohu nátáčet videa v CS 1,6 a Source? Slyšel jsem, že to má jít nějakým příkazem přes konzoli. A pokud by to šlo bude to video i se zvukem? A jak ho mohu přehrávat? Fraps nechci používat neboť mě zatěžuje hodně CPU :( Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 samozřejmě že se dá nahrávat, ale jen demo, to znamená že ti nevnikne video záznam, ale jen demo který pak přehraješ přes hru a co budeš potřebovat tak přes fraps právě z něj natočíš... pokud ti CPU ani po přetaktování nezvládá natáčet, tka se s tim rozluč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 samozřejmě že se dá nahrávat, ale jen demo, to znamená že ti nevnikne video záznam, ale jen demo který pak přehraješ přes hru a co budeš potřebovat tak přes fraps právě z něj natočíš... pokud ti CPU ani po přetaktování nezvládá natáčet, tka se s tim rozluč Jo takhle by to šlo natáčet ty dema přes FRAPS. Ale jak začnu natáčet videa přes FRAPS tak mě to chodí o hodně pomaleji než kdybych to hrál normálně. Proto během hraní nemohu používat fraps A kolika minutové demo mě to natočí? A je to i se zvukem? Jaké příkazy použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 hele pres konzoly vytvoris demo a to pak jde dat nejak do obrazku a to dat do sebe koukni na youtube ;) //myslim ze demo nema zvuk ale nezarucuju ! ja do toho moc nedelam to spis kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 myslim že příkaz bude /Record název ... až to budeš chtít přehrát tak dej /play název .... jenom musíš při hraní ještě , jak natáčíš demo tak dát /stoprecord nebo něco takovýho nepamatuju si to ... je to se zvukem, protože to jakoby bude hrát tu hru, neudělá ti to film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.