chipomil Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 mame venku plnou verzi RF IMARS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Nasly jste v tom filmu ten kod ja sem si niceho nevsiml ... A co ten zaber jak zabijou toho typka co tam vali s notasem ? pak je tam zaber na tu obrazovku.... nejakej naznak kodu tam je, kolem 17. minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 mame venku plnou verzi RF IMARS Už aby bylo 25 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 Hoši tak na tuto hru jsem se načekal, a je tady !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Hmmm vyzkoušel. Dohrál a nějaké dojmy ? Je to jen plné barev které by voják nemohl v životě vidět. Nevím nějak jsem z toho všeho nadšený nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 tak co říkáte na future soldier? hrajete už někdo? je to dobrá hra ale jde vidět že některé zvuky použili z Far cry 2. třeba zvuk nárazu auta hned v první misi. jinak to neni špatny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2012 Tak co , postřehli jste někdo ten kod?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Tak dneska uz je na xzone a dnes mi ho poslaly takže zitra nebo v ctvrtek je u me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 na alze píšou že ho dnes budou mít... ta sem zvědavej :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Tak dneska uz je na xzone a dnes mi ho poslaly takže zitra nebo v ctvrtek je u me :) jj, taky mi prisla smska.zitra je to domaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Tak pro mě trochu zklamání - EUROGAMER - 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Tak pro mě trochu zklamání - EUROGAMER - 8/10 Hrál jsi Betu? Mě osobně, po 40hodinách ztrávených u Bety, žádná recenze nezajímá. Hlavní je, že se to líbí mně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Ja hral betu a podle me tam bylo nechutne moc bugu :) a proto me nebavila napr. Jdu vidim hrace strilim on blikne a objevi se za mnou a zbije me nebo strilim mu do hlavy cely zasobnik a on me zabije na 5 ran :D , nebo camperi tam bylo jak nasranych atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 mě se teda hra libi, jak po graficke strance tak po strance co se tyce misi. customizace zbrani je taky fajn. a taky na nejaky recenze kaslu, hlavne ze pro me je hra dobrá a bavi me ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Já nehrál, ale shlédl jsem mnoho recenzí i video recenzí a musím říct, že hra vypadá luxusně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Ja hral betu a podle me tam bylo nechutne moc bugu :) a proto me nebavila napr. Jdu vidim hrace strilim on blikne a objevi se za mnou a zbije me nebo strilim mu do hlavy cely zasobnik a on me zabije na 5 ran :D , nebo camperi tam bylo jak nasranych atd.. A proč myslíš že to byla beta?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ha, tak mi dneska došla a hraju,.ztím multák a super :) Btw, neví někdo jak odemčít ty skiny na hlavu, sem dal ten kod a nemám je...:X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Tak, taky mě to teď přišlo z xzone, tak jsem na to zvědav. Pokud někdo má zájem, tak si mě přidejte pro nějaký ten multi či co-op :). Gamtertag: FenriCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ha, tak mi dneska došla a hraju,.ztím multák a super :)Btw, neví někdo jak odemčít ty skiny na hlavu, sem dal ten kod a nemám je...:X Pokud se ti otevrel ostatni obsah ze Signature edice,tak je tam mas. To nefunguje tak, ze se ti hned otevrou vsechny! V normalu mas odemcenoujednu hlavu(zakladnich verzi jsou myslim 4=prvni mas odemcenou od zacatku,pak dalsi v levelu 14 , pak dalsi v levelu 20-neco atd atd. )Pak jsou jeste mezitipy pro ty zakladni 4 hlavy(level 6, atd atd). No a ty mas diky kodu otevreny tussim dalsi tri verze pro zakladni hlavu a pokracuje to dal tim jak levelujes. Jsem zvedavej jaky dalsi tipy budou u Raifelmena level 44-uz jen ta zakladni helma vypada brutalne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Hral sem singl multak tak aj guirella nebo jak to je a ten multak mi pripada furt stejnej jak v bete furt vystrilim cely zasobnik a nic a oni par ran apod.. V kill kamere de pekne videt jak strili do zdi a stejnak me zabije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Tak kampan dohrana a de se na multak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 já sem teda v pulce kampane, uplne sem na tu hru zapomel jak sem se ucil :D jakou si mel nejoblibenejsi zbran v singlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 MK 14 :) nebo snipku :) No vidis neco si mi pripomel :) za tyden mam zaverecne zkousky a este sem se nezacal ucit , uz bych mel zacat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 joo taky za tyden no :D ja sem si vzdycky nastavil nejakou snipu a toho goblina.. a chci si konecne odemcit vectora.. ale chybi mi zde treba g36, ump, mp5, scar atd.. :/ skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 mk14hraju taky v MP .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.