Rendy93 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 v MP mam mk 14 na max este by to chtelo ten zasobnik od 28lvl myslim ten cerveny :) zatim mam lvl assault 10 sniper a enginer 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Pokud by jste někdo chtěli dát coop kampaň tak mi napište,nebo si mě přidejte - The Geth 69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Co je to ten survivor kill ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Kolik času vám zabrala kampaň? + nějaké dojmy co prostředí, zbraně(málo hodně?), obtížnost?? viděl jsem první misi a bomba a gunsmith ten je perfektní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Kampan tak sem hraval tyden par hodin :) zbrani tam je aj dost vdycky se najde nejake oblibena .. Kua k cemu byla ta beta ? kdyz ty bugy daly aj do plne verze to je hrozne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Červen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Pokud by jste někdo chtěli dát coop kampaň tak mi napište,nebo si mě přidejte - The Geth 69 máš HS?... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 máš HS?... :) jo mam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ahoj má tento GH online pass?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ano ma je to hra od ubisoftu a ty davaj online passy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ok díky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Kua kdy spravi tu odezvu ... po mesici sem dostal chut si zahrat a stejnak me to po 2 hrach odradilo. On si jen tak strili do zeme metr za me a stejnak me zabije na 3 rany a kdyz ja mu nasiju cely zasobnik do gebuzne tak nezdechne + se otoci a zabije me na 1 ranu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Udyr Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Kua kdy spravi tu odezvu ...po mesici sem dostal chut si zahrat a stejnak me to po 2 hrach odradilo. On si jen tak strili do zeme metr za me a stejnak me zabije na 3 rany a kdyz ja mu nasiju cely zasobnik do gebuzne tak nezdechne + se otoci a zabije me na 1 ranu :D Něco mi to připomíná... ehm Battlefield :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Tak máme venku DLCčko:)) stahuju asem na to zvědavej :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Me kdyby nevykradly Xbox Live ucet kde sem mel uz nasetrene na to DLC 2000 MS points tak bych taky stahoval mno tak si pockam protoze zatim nemam penize ktere bych mohl utratit na Points :) Zkus napsat co je tam noveho jake zbrane a estly jsou pouzitelne zbrane apod.. :) Obcas si zajdu zahrat FS a vetsinou kdyz jsou ty double xp tak to minu a nemam zadne double xp :) Mohly byste tady psavat ze jsou double xp jen abych vedel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Jde nejak sehnat token abych si mohl znovu poodemykat itemy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Poradíte mě jak udělat těch 10 coordinate kills ? archivement Actionable intel . Z toho videa to nejak nechapu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rad0ja Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 http://www.xbox360achievements.org/game/ghost-recon-future-soldier/achievement/66383-Actionable-Intel.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Hledám někoho na coop na xboxu na posledních 5 misi potřebuju udělat na ajch na Elite . Kdyžtak RendyCZE na xboxu mám nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.