rada Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 hele poraďte mi jaká nba je lepší nba 08 vs nba live 08???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Lepší je NBA LIVE 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Lepší je NBA LIVE 08 Jseš si jistý? Myslím, že většina ostatních souhlasit nebude;-) Pro mě osobně je tedy lepší NBA 08 - ať už hratelností, nebo i možnostmi hry (např. režim conquest je opravdu fajn) .... a to nemluvím o minihrách typu arkanoid a pinball ... Ach kdyby tak pro PSP vznikla i NBA 2K8 z PS2 - to bych pak mel uplne jasneho favorita;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Lepší je NBA LIVE 08 jedině NBA 08..........EA je o 50% horší.......NBA08 je bomba..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Lepší je NBA LIVE 08 chyba máte pravdu NBA 08 je lepší.Spletl sem se NBA live je od EA a to se mě moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 NBA 07 je stejně lepší protože 08 nemám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Prosinec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 ale hledal jsem na netu ke koupi a tam je jen nba live jak je to mozny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 Protoze si myslim ze NBA 08 vysla jenom pro Ameriku ale nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.