Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FW update s Wiikey


ssx4

Otázka

Mám otázku ohledně wiikey, všude se toho píše hodně, ale nikdo mi neni schopnej odpovědět na konkrétní otázku. Nevíte prosím, jak je to s firmware updatem po nainstalování wiikey? Teď mám firmware 2.1E, ale rád bych updatoval, protože chci využívat internet a další chanely, který na tomhle firmwaru nejdou. Bojim se ale bricku. Nevím, jestli mám updatovat Wiikey na 1.9b a bude to stačit, nebo jestli musim updatovat officialni firmware? A když oboje, co z toho mám udělat první?

Díky za odpověď, a omlouvám se, jestli to tadz už někde je, já to opravdu nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

ja sem mel 2.1E a na to sem hodil wiikey dostal se s setup CD do nastaveni wiikey a prehosit tam nejakou tu volbu aby jeli smahnute gamesy a od te doby sem udelal upd na 3.00E tusim to bylo ale do nastaveni winkey se s starym setup cd nedostanu.. udajne to uz jde s novym ale zatim sem nemel potrebu se do toho setupu dostavat protoze wiikey jede porad dal bez problemu...

vetsi problem nastal hlavne u tech co uz koupili s 3.00e a teprve potom tam dali wiikey takze se nedostali do nastaveni wiikey a nemohli prehodit tu volbu takze jim to necetlo ani vypalene ani originaly.. proto vznikla ta panika.. ale domnivam se ze uz je postup jak se do setupu wiikey dotanes i v te nove verzi.. ale jak rikam nemam tu potrebu ... a podleme ty taky ne takze nejprve tam dej wiikey rozchod ho a teprve az potom delaj upgrade konzole na 3.00e a vejs..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja jsem si koupli Wii a Wiikey uz namontovany ve wisoft.sk. Vsechno beha, jenze jsem chtel updatovat a kdyz jsem se kouknul na jejich stranky, tak tam meli, at v zadnym pripade neupdatuju, ze mi nic hrat nebude. tak jsem jim napsal, co to znamena, a oni mi napsali tohle:

S chipmi sa nikdy nechodilo a nebude chodit na web - ani PS2, PS3,Wii,Xbox360 ... proste bud chip a lacne hranie alebo ostatne a drahe hranie.

Wii s wiichipom updatovane na 3.1 nenacita ziadne disky a ani pri 3.0 - ci orig alebo clone wiikey - conf disk1.3 vam nacita v pohode.

Vychodisko? - kupovat a hrat originaly! - neda sa inak a asi ani nebude dat.

Trochu divny ne, vzdyt si protirecej a navic pro ps3 jeste chip ani neni.

Kazdopadne jsem se chtel na ne vyprdnou a updatovat napred wiikey na 1.9b a kdyz mi to psalo ze to testuje flash a dojelo to na 100%, tak to hodilo hlasku "ERROR: test failed! Check your connections and try again". Nevite co stim??? A hlavne, da se updatovat ofico firmware bez toho a tohle az pozdejs???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no hry zatim jdou (i když nějaký taky ne) a bude jich přibývat, takže mi hrozí brick Wii když neupdejtuju a když updatuju špatně, tak taky brick, takže neni moc na výběr. A navíc teď na tom můžu jenom hrát. Po updatu si můžu nastahovat nové chaneli (internet atd.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu