Dex88 Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Pro správnou funkci kinect sezoru na DB 14719 je potřeba nastavit Kinect ID a postupovat dle instrukcí na obrazovce. Najdete v System Settings - Kinect. Kinect si naskenuje váš obličej a při spouštění hry ho kontroluje. Bez tohoto nastavení buď nepustíte hru nebo ji pustíte jako Guest a nebude fungovat ukládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 a co je na tom nefunkcniho? edit: tak to jsem asi nepobral ze je to navod sice nevim na co ale sory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex88 Odesláno Březen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2012 Bez tohoto nešla pustit žádná kinect Hra nešlo se u ní přihlásit do profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex88 Odesláno Březen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 a co je na tom nefunkcniho?edit: tak to jsem asi nepobral ze je to navod sice nevim na co ale sory Pokud mas RGH a Kinect s DB 14719 Tak ti bez toho navodu nebude fungovat prihlasování do profilu u Kinect her. Originál clánek zde: http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=741271 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca007 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 HA! Zkusím, mám přesně ten problém, že mi nefungují profily u Kinect her. Vždycky, když vyberu profil, tak mi to vlítne do výběru připojení k síti (kabel nebo bezdrát) a ať dám cokoliv, do hry se už nevrátím (na Live s JTAG jaksi nemůžu :-). Pokud jsem přihlášená do profilu a dám "zpět", hra se tváří, jako bych příhlašený nebyl. Zrovna sem kvůli tomuto problému lezu :-) Dám vědět, jak to dopadlo. --- EDIT: Ale problém odpovídá popisu. Hra mě vyzve, abych nastavil xicht na kameru, pak mi dá na výběr profil a pak se to snaží lézt na Live. Takže jestliže mě potom už pozná podle xichtu, tak to asi bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cztoky Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Díky! Zafungovalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peca007 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Tak u mě to nezabralo tak úplně. Dodám, že mám DB 14717. Chování je následující: a.1/ Pokud nejsem přihlášený a spustím hru, tak jsem časem vyzván přihlášení (výběru) profilu. a.2/ Po přihlášení se ukáže volba připojení k síti (zda drát, nebo wifi). Tady končím, zpět do hry se nedostanu. b.1/ Pokud se nejprve přihlásím, tak mě to sice táké pošle do výběry připojení, ale to nevadí, protože se prostě vrátím zpět a už přihlášený zůstanu. Následné hraní ne-Kinect her je OK a hraju. b.2/ V Kinect hrách mě to rozpozná podle xichtu, načež nabídne vybraného potvrzení profilu a potom to ukáže, že pro další krok bude potřeba gamepad. b.3/ Pokud potvrdím tlačítkem A, tak mě to opět hodí do volby připojení k síti. Ale pokud se vrátím zpět volbou ikony se šipkou, vlevo nahoře, tak normálně mohu hrát. Sere mě to. V nejbližší době zkusím updatnout na DB 14719 a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 mas vyply pripojeni na net v originalnim dashboardu nxe? rozhodne by to po tobe nemelo chtit volbu pripojeni maximalne zvoleni profilu a uloziste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.