pexinho Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Ahoj mám prosbu,potřeboval bych možnost přidat nové písně do LIPS-na internetu jsou většinou zabalené a na rozbalení je tento návod. Install to HDD under the following directory path:HDD:/Partition3/Content/0000000000000000/ Nemáte někdo zkušenost nebo názor zda to budu schopen s RGH xboxu rozjet??? U některých je uveden JTAG jako nutnost ale jak já to chápu tak JTAG/RGH jsou obdobné věci. Takže finální dotaz-myslíte že na konsoli s RGH budu přidat ty písně na HDD???Případně máte s tím někdo zkušenosti???? Dík za každou informaci-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 jo pujdou tam dát ty stazene pisnicky, ty soubory co stahnes potom v xku (ve fsd) nakopirujes do složky HDD:/Partition3/Content/0000000000000000/čislo složky lips (každé hře odpovídá určitá složka, stahovane dlc vetsinou jsou už v teto složce) tímto zpusobem se s RGH pridávají všechny dlc do her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teenyss Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Jak je to prosím u exteráku? Dával jsem to do složky, jak klasické hry, ale nikde to pak v xku nevidím. Poradí někdo, nemůžu najít návod na přidávání dlc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzka Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 lidi kdyz nemam v xboxu slozku partition3 mam ji vytvorit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 partition3 je Hdd. Tj. cast, ktera jde videt pres FTP nebo v FSD pri klasickem nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Omlouvám se, možná to už někde je, ale kde se dají stáhnout dlc na xbox hry? Mám taky rgh. Prolézám forum a zatím nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 xbox360iso zbytek si dopln. Linky nejsou povolene. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzka Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 prosim muze nekdo udelat navod jak tam vlozit ty dlc pro lips ?? mam xbox pripojenej pres FTP a porad partition3 nevidim, Nejlepsi by bylo aby nekdo prelozil nebo udelal video navod z xbox360ISo jak mit vsechny pisnicky bez prepinani disku dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Partition 3 je disk, ktery vidis pres FTP nebo pres spravce souboru v FSD jako Hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzka Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 takze to je vlastne HDD1 . dam content /00000000/ nejake cislo (ted nevim jake cislo maj lips ve fsd jsem to aktualizoval takze mi to pise vyrobce ) a co dal ? je to hodne podslozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 DLC maji vzdy po stazeni kompletni cestu v archivu. Tj. dej slozku s cislem do slozky 000000000000000 a to je vse. Jak pustis hru, sama si zjisti ze ma DLC k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzka Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 to neni pravda . takle to mi nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Samo ze funguje. Odzkouseno na mnoha hrach. Mozna mas spatnou verzi Lips. U souboru ktere stahujes je napsane, k jake verzi lips to je. Ja mam Lips Classic a s tim mi jedou vsechny DLC. Tak nepis, ze to neni pravda. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzka Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 mam vsechny 3 verze Lips a kdyz sem to takle kopiroval tak me to neslo . vyresil jsem to az ze jsem vytvoril slozku 00000002 a do ni to nakopiroval . Kolik tam mas pisnicek se vsemi DLC ? ja sem zatim stahnul 2x 1gigovy packy a bylo to 24 pisnicek coz se me zda malo kdyz vsechny packy 45 ma byt nejak kolem 450 pisnicek (120 je jich celkem ve 3 dilech originalne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Červen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2017 Půjde to i na normíání flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.