Puu Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Čau. Chtěl bych se zeptat jestli na tomto PSP půjde 6.60 PRO B-10 Permanent nebo tam mám nahodit radši bez CIPL Flasheru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Ježišmarja, chraň tě ruka páně tam zkoušet cpát CIPL, 8C už je PSP s novou deskou, na které nejde dávat permanentní CFW, takže buď si tam dej tu verzi bez CIPL a nebo jediná možnost jak mít permanentní CFW na tomto PSP je si downgradovat na 6.20 a dát si tam 6.20 PRO B10 Permanent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puu Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Já si to myslel ;) Ale chtěl sem mít jistotu dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Puu
Čau. Chtěl bych se zeptat jestli na tomto PSP půjde 6.60 PRO B-10 Permanent nebo tam mám nahodit radši bez CIPL Flasheru?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.