solokaprik Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Koupil jsem nějakou dobu používaný iPhone 3G 16GB. Původně pro mé využití, nakonec jsem se rozhodl že jej kompletně překrytuji do bílé varianty krytu a dám přítelkyňi jako dárek, potřeboval bych nějaké tipy a rady. Zde je pár prvních dotazů : 1. Kde mohu sehnat bílý kompletní kryt pro iPhone 3G tedy přední a zadní kryt + home button a boční stříbrná lišta 2. Je nějaký servis iPhonů v Praze, který mi výměnu provede? Popř. na počkání? Odhadová cena? Díky všem předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 1. eBay 2. www.iopravna.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Díky za až moc stručnou odpověď :- ) prosím o nějaké jiné odpovědi na mé otázky. Např. pokud se dá kryt sehnat na Dealextreme, tak poprosím nějaký odkaz. Pokud třeba někdo "opravdu" zvládne výměnu předního a zadního krytu na iPhonu 3G bez jakéhokoliv problému, poprosim vás o SZ. Možná bychom se domluvili : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.