iwan47 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Zdravím všechny ! Prosím o vyplnění krátkého dotazníku, který mám do školy na předmět marketing. Zabere to max 2 minuty a to se budete muset hodně loudat ;) http://www.anasurvey.com/survey/d/I6A1Y9L7V6S2S7L9Y PS: původní dotazník nestačil vyučujícímu, tak tenhle už je dle jeho představ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Doplním zítra :) Dnes už nemám čas , doufám že ti pomůžu , zdar ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Máš to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Taky Odesláno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 :thumbup: doufám že lektor bude spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 snad jsem pomohl............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Hm, diky dotazniku mi doslo, ze hraju 80% zivota... x_x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Taky jsem vyplnil... Tak kdo všechno si před hraním zakouří? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Taky jsem vyplnil...Tak kdo všechno si před hraním zakouří? :D I během hraní :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 vyplněno. koukám že profesor je hodně náročnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 I během hraní :cheesygrin: taky jsem už dlouho nic nehrál "čistý":D mě to baví víc když si předtím zakouřím:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 zakourite nebo zhulite :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosha Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Máš to tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 taky jsem už dlouho nic nehrál "čistý":D mě to baví víc když si předtím zakouřím:D :) moje řeč, hru si tak mnohem víc užiju.. Rendy93: co myslíš? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Rendy93: co myslíš? :) Ty moc dobře víš co :D takové to zelené a je ti po tom mooc dobře a chces lítat atd.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 také jsem přispěl... docela pěkný dotazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony1468626713 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Mas to tam, jestli ti to k necemu bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Taky jsem přispěl.. ;) PS: Hodně štěstí! :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Vyplněno ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Máš to tam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 rád vyplňuji dotazníky, takže jsem ho taky vyplnil.. snad ještě bude k něčemu :D jinak otázka jestli si před hraním zakouřím mě donutila zavolat svému dýlerovy jelikož už jsem dlouho pod vlivem nehrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Super dotaznik...doufam ze ucitel bude spokojenej,ikdyz nekdy to byva tak ze cokoli prineses tak to stejne nestaci. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Awesomegod Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 vyplněno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Vyplněno je to docela zajímavý :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Nevím jestli už nejdu s křížkem po funusu, ale každopádně to tam máš;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.