Dutch Odesláno Srpen 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2006 Tak jsem vse nauploadoval na FTP a pridal par gamebootu..gamebooty si muzete prohlednout i v PC s nainstalovanym kodekem pmf .. ten najdete take na FTP konkretne slozka PSP gameboots nevim proč, ale ty tvý gamebooty z SG(zkoušel jsem první, a čtvrtej) a nejdou....zkoušel jsem je v DH s fw. 2.71 - místo animace se objeví jen bílo s logem psp...pak to zhasne a jede to normálně dál(spuští se umd). ale přitom mi ty tvoje gamebooty v pc normálně jedou..... ostatní gamebooty(ne ty od tebe) mi jedou v poho protoze si ten topic necetl cely.. na emuluj si do devhook fw 1.5;)...to taky nejdes na FTP nauplityto gamebooty funguji vyhradne na fw 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 jen takovy maly dotazecek..resili jste nekdo jak je to pak s reklamaci??zaruka se tim asi ztraci co??pac je to neodborny zasah a jine gamebooty urcite zjisti.. to neni jako DG :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Teapack Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 jen takovy maly dotazecek..resili jste nekdo jak je to pak s reklamaci??zaruka se tim asi ztraci co??pac je to neodborny zasah a jine gamebooty urcite zjisti.. to neni jako DG :) mno dneska se m to tam posílal takže si to pak řeknu jak sem dopadl... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 ok diky moc..jinak co CUSTOM FW a zaruka?? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 hele dutchi...daj link na D/L custom FW do 1. prispevku a troksu to opis...mozna to nekomu helfne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 13, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 hele dutchi...daj link na D/L custom FW do 1. prispevku a troksu to opis...mozna to nekomu helfne..stejne tohle nikdo nebude cist..pac vsichni se histericky boji vubec gameboot nekam nakopirovat pro ne to znamena smrtelne nebezpeci pro PSP :D ale jo strcim to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 naprosto bezpecne je zmenit gameboot na DEVHOOKU!!!!!!ted to zkousim a kdyz je ten gameboot spatny tak se jen vypne PSP a vy jen zapnete a mate znova FW 1.50..takze NA DEVHOOKU SE NEMATE CEHO BAT!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Chystam se udelat si vlastni tak sem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 přesně tak,a navíc v devhook modu 1.61 si stačí všechny gamebooty hodit do jedný složky a při spouštění DH si můžete vybrat jakej chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 Trosku jsem ten navod upravil od tech vystraznych zprav o zniceni PSP gamebootem takze ted uz je to brnkacka gameboot no problem 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 moj thread :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 hej mam dotaz .... muzu zmenit delku gamebootu ? nebo kazdy gameboot musi byt tak neskutecne dlouhy jak ten puvodni ? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 ja myslim ze musi mit stejnou delku :( kdyby nekdo prisel na to jak to zmenit urco napiste :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 jj kdyby to slo trosku prodlouzit..s radosti bych se na to dival a nevadilo by mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 hm dobre ale visjak kdyz uz pak se na to budes muset divatpo x-te... a navic kdyz na tom nehrajes jenom hry ale i neco kutis s HB tak ti to pak prijde docela otravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 Hm no tak jsem to taky zkousel, vlatni se mi udělat nepovedlo, ale asi to bude tim že jsem línej stahovat ten VEGAS a patlal jsem to v premiéru...Nakonec jsem si stáhnul takovej ten GAMEBOOT z Prince, jak tady je v jednom videjku... a ten vypadá fakt dobře. Kdyby ho někdo chtěl tak: http://data1.edisk.cz/stahni/08013/gameboot.PMF_516kB.html (testováno jen v Devhooku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 hm dobre ale visjak kdyz uz pak se na to budes muset divatpo x-te... a navic kdyz na tom nehrajes jenom hry ale i neco kutis s HB tak ti to pak prijde docela otravne kdyby sis to poradne precetl tak bys videl ze tam pisu ze bych na to klidne koukal (jako porad) a nevadilo by mi to..a kdyby me to prestalo bavit tak bych prinejhorsim tam dal neco jineho..ale jako jestli mas na neco koukat dve a pul sekundy nebo pet sekund je uz UPLNE jedno..nerikam ze bych si to udelal minutovy ale udelal bych si to tak 5-7sekund.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2006 vsak v poho ;) kazdy ma jinej nazor podle mne by stacil 2 sekundovy... nebo vubec zadny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Hm no tak jsem to taky zkousel, vlatni se mi udělat nepovedlo, ale asi to bude tim že jsem línej stahovat ten VEGAS a patlal jsem to v premiéru...Nakonec jsem si stáhnul takovej ten GAMEBOOT z Prince, jak tady je v jednom videjku... a ten vypadá fakt dobře.Kdyby ho někdo chtěl tak: http://data1.edisk.cz/stahni/08013/gameboot.PMF_516kB.html (testováno jen v Devhooku) neni to nahodou toto ? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 ano je to takmer v kazdom druhom CUSTOM PSP videu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 a jak to ted dostanu do psp ?? (jsem beginner v tomto ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 musis mit X-Flash... pretoze tieto home-booty funguju len v 1.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Hm no tak jsem to taky zkousel, vlatni se mi udělat nepovedlo, ale asi to bude tim že jsem línej stahovat ten VEGAS a patlal jsem to v premiéru...Nakonec jsem si stáhnul takovej ten GAMEBOOT z Prince, jak tady je v jednom videjku... a ten vypadá fakt dobře.Kdyby ho někdo chtěl tak: http://data1.edisk.cz/stahni/08013/gameboot.PMF_516kB.html (testováno jen v Devhooku) jeste jedna otazecka pred tim nez zacnu ... kdyz to jede v poho v devhooku tak normlane by to melo jet taky ne? muzu to tam v pohode hodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Hm no tak jsem to taky zkousel, vlatni se mi udělat nepovedlo, ale asi to bude tim že jsem línej stahovat ten VEGAS a patlal jsem to v premiéru...Nakonec jsem si stáhnul takovej ten GAMEBOOT z Prince, jak tady je v jednom videjku... a ten vypadá fakt dobře.Kdyby ho někdo chtěl tak: http://data1.edisk.cz/stahni/08013/gameboot.PMF_516kB.html (testováno jen v Devhooku) jeste jedna otazecka pred tim nez zacnu ... kdyz to jede v poho v devhooku tak normlane by to melo jet taky ne? muzu to tam v pohode hodit? jj ono i kdyby...na prvni strance mas napsano jak opravit spatny gameboota jeste musim dodat, ze domnenka "pokud ma gameboot pod 193kB" je kravina vcera sme to s shadowem testovali...takze stale nevime jak pustit gameboot na fw 2.+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 ok uz to mam za sebou vsechno slape ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts