Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gameboot.pmf

Dutch

Recommended Posts

Tak jsem vse nauploadoval na FTP a pridal par gamebootu..gamebooty si muzete prohlednout i v PC s nainstalovanym kodekem pmf .. ten najdete take na FTP konkretne slozka PSP gameboots

nevim proč, ale ty tvý gamebooty z SG(zkoušel jsem první, a čtvrtej) a nejdou....zkoušel jsem je v DH s fw. 2.71 - místo animace se objeví jen bílo s logem psp...pak to zhasne a jede to normálně dál(spuští se umd).

ale přitom mi ty tvoje gamebooty v pc normálně jedou.....

ostatní gamebooty(ne ty od tebe) mi jedou v poho

protoze si ten topic necetl cely.. na emuluj si do devhook fw 1.5;)...to taky nejdes na FTP naupli

tyto gamebooty funguji vyhradne na fw 1.5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jen takovy maly dotazecek..resili jste nekdo jak je to pak s reklamaci??zaruka se tim asi ztraci co??pac je to neodborny zasah a jine gamebooty urcite zjisti.. to neni jako DG :)

mno dneska se m to tam posílal takže si to pak řeknu jak sem dopadl... ;)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Hm no tak jsem to taky zkousel, vlatni se mi udělat nepovedlo, ale asi to bude tim že jsem línej stahovat ten VEGAS a patlal jsem to v premiéru...Nakonec jsem si stáhnul takovej ten GAMEBOOT z Prince, jak tady je v jednom videjku... a ten vypadá fakt dobře.

Kdyby ho někdo chtěl tak:

http://data1.edisk.cz/stahni/08013/gameboot.PMF_516kB.html

(testováno jen v Devhooku)

Odkaz ke komentáři

hm dobre ale visjak kdyz uz pak se na to budes muset divatpo x-te... a navic kdyz na tom nehrajes jenom hry ale i neco kutis s HB tak ti to pak prijde docela otravne

kdyby sis to poradne precetl tak bys videl ze tam pisu ze bych na to klidne koukal (jako porad) a nevadilo by mi to..a kdyby me to prestalo bavit tak bych prinejhorsim tam dal neco jineho..ale jako jestli mas na neco koukat dve a pul sekundy nebo pet sekund je uz UPLNE jedno..nerikam ze bych si to udelal minutovy ale udelal bych si to tak 5-7sekund..

Odkaz ke komentáři

Hm no tak jsem to taky zkousel, vlatni se mi udělat nepovedlo, ale asi to bude tim že jsem línej stahovat ten VEGAS a patlal jsem to v premiéru...Nakonec jsem si stáhnul takovej ten GAMEBOOT z Prince, jak tady je v jednom videjku... a ten vypadá fakt dobře.

neni to nahodou toto ? :

Odkaz ke komentáři

jeste jedna otazecka pred tim nez zacnu ... kdyz to jede v poho v devhooku tak normlane by to melo jet taky ne? muzu to tam v pohode hodit?

Odkaz ke komentáři

jeste jedna otazecka pred tim nez zacnu ... kdyz to jede v poho v devhooku tak normlane by to melo jet taky ne? muzu to tam v pohode hodit?

jj ono i kdyby...na prvni strance mas napsano jak opravit spatny gameboot

a jeste musim dodat, ze domnenka "pokud ma gameboot pod 193kB" je kravina vcera sme to s shadowem testovali...takze stale nevime jak pustit gameboot na fw 2.+

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu