modry.neon Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 nemate nekdo tenhle gameboot vypada dost dobre dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 pokud nekdo chcete gameboot na custom firmware, tak sem poslete video o delce 2 - 2,5 sekund a ja obratem poslu gameboot.pmf Jajajaj pls plsplskk zejtra ho tu mas :) Tak dneska uz je zejtra, tak kde je? [schild=17 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Tomu rikas obratem![/schild] :lol: delam si prcu, diky moc. neco se mi podelalo v PC, asi nejaky vadny kodeky, az prijede vecer tata s notebookem tak to na nem konvertnu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 modry.neon: stiahni moj 200+ Gameboot Pack ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 pokud nekdo chcete gameboot na custom firmware, tak sem poslete video o delce 2 - 2,5 sekund a ja obratem poslu gameboot.pmf Jajajaj pls plsplskk zejtra ho tu mas :) Tak dneska uz je zejtra, tak kde je? [schild=17 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Tomu rikas obratem![/schild] :lol: delam si prcu, diky moc. neco se mi podelalo v PC, asi nejaky vadny kodeky, az prijede vecer tata s notebookem tak to na nem konvertnu ;) To je v pohode, ja sem zvyklej ze vzdycky kdyz neco chci nebo na neco cekam tak se neco podela, sem proste zakletej, sorry ze to odnes tvuj PC :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 modry.neon: stiahni moj 200+ Gameboot Pack ;) stahl jsem ale nic me nezaujalo.... :( Libi se mi ten co jsem tu dal jako odkaz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 ten tam je taky, projed to znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 ten je v tom tretom packu s cislom 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 a tady konecne ten slibeny gameboot To je v pohode, ja sem zvyklej ze vzdycky kdyz neco chci nebo na neco cekam tak se neco podela, sem proste zakletej, sorry ze to odnes tvuj PC a ja si porad rikal proc mi dnes neustale skakaly na obrazovce modry okna system windows byl ukoncen je potreba restartovat :D -> 4x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 a tady konecne ten slibeny gamebootTo je v pohode, ja sem zvyklej ze vzdycky kdyz neco chci nebo na neco cekam tak se neco podela, sem proste zakletej, sorry ze to odnes tvuj PC a ja si porad rikal proc mi dnes neustale skakaly na obrazovce modry okna system windows byl ukoncen je potreba restartovat :D -> 4x JJ bacha na to, kamosovi to minule odnesl Hardisc a monitor a to se mi chtel jenom pochlubit ze mu funguje GTA san andreas a me ne, proste sem vesel do mistnosti a najednou se to cely zborilo, sem proste katastrofa. :P Diky moc. Mimochodem jak je mozny ze gameboot pred vincem stahla jedna osoba a ja to nebyl, ja ho du stahovat teprve ted :evil: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 ten je v tom tretom packu s cislom 66 jj diky,nasel jsem to,nacpal pres recovery do psp a hovno,proste to nejede :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Hele a da se k tomu gamebootu nejak pripojit zvuk? A asi si musim udelat to misto ve flashi ze jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 ten je v tom tretom packu s cislom 66 jj diky,nasel jsem to,nacpal pres recovery do psp a hovno,proste to nejede :( nemozne kopirujes to urcite do flash0:/vsh/resource? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 ten je v tom tretom packu s cislom 66 jj diky,nasel jsem to,nacpal pres recovery do psp a hovno,proste to nejede :( nemozne kopirujes to urcite do flash0:/vsh/resource? tenhle jsem si nakopiroval do flash0:/vsh/resource a nejede mi to,ja pustim hru nebo homebrew tak jenom napise psp ale zadna animace nic :( a nevim proc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 funguje, ted jsem to naflashoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 funguje, ted jsem to naflashoval.... Tak v tom pripade nechapu proc mi to nejede, nemuzu mit nekde neco blbe nastavene?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Hele a da se k tomu gamebootu nejak pripojit zvuk? A asi si musim udelat to misto ve flashi ze jo? Sorry ten zvuk tam je, v PC nebyl slyset ale kdyz je to v PSP tak je to v klidu, akorat da se nejak zrusit tena napis PSP pres to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 tak jsem dnes editoval svoje xmb a udelal jsem dva docela kůl gamebooty na motiv Mrazik :lol: :D stahujte zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Dutchi zkusil bys mi pls tyhle 2 videa předělat do pmf?mě se to nedaří,umd tools mi hážou furt chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jn, musis ty dll co jsou nekde vedle slozky bin presunout do slozky bin, nvm jak jsem to delal, az budu mit cas tak ten navod predelam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jo dík,už to umd tools funguje,akorát mám ted u toho videa nějaký špatný rozlišení asi,ale to se snad spraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 musis mit nejaky kodek, ja pouziv nejaky YUV helix, a hlavne fps 29.970, rozliseni 480x272 a s tim si jeste muzes pohrat v tom filteru co tam je :) jinak do pmfka to musis predelat pres jinej novejsi programek nez je v navodu: az ti z toho vyleze slozka 0001 a v tom nejakej soubor 0001.MPS prejmenuj ho na gameboot.mps a ty soubory co jsou v tom raru nakopiruj do ty sami slozky s tim MPS a pust Gameboot Converter.bat a vyleze ti gameboot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 musis mit nejaky kodek, ja pouziv nejaky YUV helix, a hlavne fps 29.970, rozliseni 480x272 a s tim si jeste muzes pohrat v tom filteru co tam je :)jinak do pmfka to musis predelat pres jinej novejsi programek nez je v navodu: az ti z toho vyleze slozka 0001 a v tom nejakej soubor 0001.MPS prejmenuj ho na gameboot.mps a ty soubory co jsou v tom raru nakopiruj do ty sami slozky s tim MPS a pust Gameboot Converter.bat a vyleze ti gameboot už je to v pohodě,ono to neni rozlišenim ale to video už takový je takže s tim asi nic nenadělám(a ani se s tim nechci tak piplat)ale jinak všechno sem zvládl v pohodě podle návodu a na ten gameboot sem si našel nějakej pmf fix,ale dík :wink:edit>jé hele tak koukám že to je to samý co sem stáhl :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 super!!!!!!s tím novým převaděčem už to jede!!!....díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 funguje to na 3.30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 kdyz to udelas s pmf fixem tak to pojede.., ten navod bude chtit cely poupravit...je tam neokolik veci, ktere uz neplati nebo nefunguji nebo jdou jednodusejc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts