solokaprik Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Zdravim, vcelku by mně zajímali vaše zkušenosti s rozvozy jídla po Praze. Jsem zvědavý na vaše tipy a zkušenosti. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Ahoj, trošku to tady oživím :) Já v poslední době ulítávám na sushi a jelikož moc nestíhám, většinou to řeším donáškou do práce, někdy i domů. Asi nejvíc mi v tomhle vyhovuje http://www.sushitime.cz/, celkem dobrý výběr a za normální ceny. Zatím vždy spokojenost. Někdo další se zajímavým tipem? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Zdravim,vcelku by mně zajímali vaše zkušenosti s rozvozy jídla po Praze. Jsem zvědavý na vaše tipy a zkušenosti. Díky Taky to tu trošku oživím :) Zrovna minulej tejden jsem zkoušel objednávat oběd přes jidloted.cz a nejvíc v pohodě. Oběd za půl hoďky na stole, doprava zdarma, vybereš si z několika restaurací, určitě vyzkoušej. :bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 trochu starší topic :D Nicméně určitě používejte www.damejidlo.cz Vyberete místo kam mají jídlo dovézt a stránka vám sama najde restaurace, které k vám dováží a můžete od nich ihned objednat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verca.fontanka Odesláno Duben 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 Čavec. Poslední dobou si k nám do kanclu objednáváme rozvoz baget Praha. Rychlé, trochu nezdravé ale v práci si pochutnáme a nabere energii pro další práci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.