T-zere Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Tak je to tady COLDBIRD dnes vydal veřejnou betu PRO-ONLINE umožňující hrát některé AD-HOC hry po netu :D kdo to zkusí ? http://forum.prometheus.uk.to/ Návod zde: http://forum.prometheus.uk.to/viewtopic.php?f=2&t=14 Seznam podporovaných her (zatím) http://forum.prometheus.uk.to/viewforum.php?f=5 Status server (kolik lidí hraje danou hru) http://www.prometheus.uk.to/status/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Jééééé,a ja kto funguje ? Super :D,jediná hra co hraju je ModNation u kterýho mám stejně Online Pass :D,chce to nějaké GTA ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Do budoucna to má podporovat všechny adhoc hry. Dnes bylo přidáno 5 nových her na testování. Co sem zatím zkoušel God Eater Burst a Virtual Tennis tak vše šlapalo v pohodě. Nechce někdo zahrát Virtual tennis ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Takže,nainstalováno,nevím jestli nemám něco špatně s Routerem :D ale u ModNation jsem čekal několik minut u Autentizace sítě (Nějak tak) a pak se PSP vyplo :D ale jo,je to Nightly Verze. Ale do budoucna až bude většina her,dovolím si tvrdit že by to mohlo PSP ještě vrátit z věčných lovišť :D Představte si GTA VCS Multiplayer,Clany apod. Gran Turismo a turnaje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Doufám, že až to bude plně v provozu, tak na to někdo udělá CZ návod... :D Strašně bych si chtěl zahrát MHFU online... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Bohuzel monster hunter patri zrovna mezi hry ktrre danou funkci nepodporujou ale coldbirf rekl ze zrovna mh bude prvni hra na kterou se bude snazit portnout tu funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Oh Yeah ! Už jede i Tekken6 ! :D Očekávám GTA Vice City Stories,Gran Turismo nebo MH 3rd a pak to bude maso. Založím topic s návodem,v GT uděláme turnaje :D,v GTA Deathmatche :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Oh Yeah ! Už jede i Tekken6 ! :D Očekávám GTA Vice City Stories,Gran Turismo nebo MH 3rd a pak to bude maso. Založím topic s návodem,v GT uděláme turnaje :D,v GTA Deathmatche :D Za návod bych byl nesmírně vděčný... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Hlavně se těším až bude PRO-C 1 zatím to je hodně krkolomné např. God Eater po odpojení všech hráču se hra sekne a po 2 minutach padne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 tak tohle je bomba :) teď už jenom aby se tahle informace dostala k dost lidem aby bylo pořád s kym hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 tak tohle je bomba :) teď už jenom aby se tahle informace dostala k dost lidem aby bylo pořád s kym hrát :) Toho bych se nebál... Jestli se to rozjede bez problemu tak se PSP hezky vrátí a bude se pařit jako o závod... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 jestli bude běhat fifa bez problémů tak budu pařit pořád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Má Fifa 12 AdHoc ? :D Protože Fifa 10 po PSN byla hrozná - Půlka lidí z CF měli jinou verzy než 2. půlka a servery padali :D EDIT: Hrál někdo MH po AdHoc s kámoši ? EDIT2 : Chtělo by to aby ProC vyhrál tu Homebrew soutěž - Mohli by upgradovat servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Hrál někdo MH po AdHoc s kámoši ? MH hraju furt... :D Nebýt MH, tak mi je PSP skoro k ničemu. Hraju MHFU, jsem HR9 a teď začínám s novou postavou znovu od HR1 s kámošem přes Adhoc. A jestli se to rozjede online, tak to bude maximální paráda. Sice se to MHFOkr, který mi zrušili, nevyrovná, ale aspoň něco. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Jééé, já chci Metal Gear Solid Peace Walker :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Takže MH MP tedy vypadá dobře :D Jinak můj seznam nejvíce očekávaných her : GTA Vice City Stories Gran Turismo Monster Hunter Tekken 6 (Už vyšel) Fifa MGS:PW Možná Socom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 V budoucnu by se už nemělo stát že se s někým nepřipojíte , protože Coldbird zjistil že data která se posílají jsou takřka identická např God Eater Burst už není omez na regiony :D JP verze se může v pohodě připojit k EU nebo US je to úplně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Má Fifa 12 AdHoc ? :D Protože Fifa 10 po PSN byla hrozná - Půlka lidí z CF měli jinou verzy než 2. půlka a servery padali :D má :D paříme furt ve škole šlape jak hodinky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 A máte origo nebo stačí warez ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 je to jedno,musis mit cfw pro c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Byla přidána funkce jakého sik provizorního chatu :D aaaaaaa podpora pro http://forum.prometheus.uk.to/viewtopic.php?f=5&t=60 Monster Hunter !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Zahraje někdo God Eater Burst , virtua tennis nebo tekkena Nemohu najít svůj save z Monster Hunter :( :( tak sem se těšil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Zahraje někdo God Eater Burst , virtua tennis nebo tekkenaNemohu najít svůj save z Monster Hunter :( :( tak sem se těšil :D v MH začni od znovu! :D Užiješ si plno srandy, jako já.. :D Mám save HR9 a taky začínám od znova. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Jééé, já chci Metal Gear Solid Peace Walker :D Už je MGS Portable Ops Dnes nebo zítra napíšu návod na Pro C (I když ještě nevyšlo) + Až vyjde podpora Gran Turisma tak bych chtěl uspořádat nějaký turnaj,ligu apod. :D EDIT : Hodil by sem prosím někdo link na MH 3rd s Eng Patchem (Pokud vyšel) ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Sem až moc lenivej napsat TUT :D budu rád když to udělá někdo místo mě :D (Sice nechápu co někdo nechápe na tomto : http://forum.prometheus.uk.to/viewtopic.php?f=2&t=14 obrázkovém návodu :D ale co už ) LINK máš v PM ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.