zlatak97 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Dobrý den,potřeboval bych poradit.Když se chci přihlásit na play station network tak mi to asi po 20 sekundách napíše connection timed out.Stalo se to ze dne na den protože ještě včera mi to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Me to dela tez asi neco delaji,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Me to jde v poradku :P...ale taky mi to spadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek.bmx Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 take mi to dela nevite cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Nějakej problém na cestě, když to přetrvává stačí restart routeru a jede to normálně - taky se mi to už párkrát stalo během posledních dvou měsícu:cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.