sovik Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Zdravím :) Mám problém s knihovn*u :) V game paths mam nastavenou cestu přímo do kořene HDD a hloubku skenu 5 (víc jak 2 podsložky nikde na disku nejsou), jenže se mi stejně žádná hra neobjeví :) Problém jsem už řešil i s Drak3gem a zkoušeli jsme vše možné, ale nic :) Tak jestli třeba někdo neměl stejnej problém a uměl by poradit, tak bych byl vděčnej :) PS: Dřív mi to z toho disku načítalo, ale odešel mi rámeček, tak jsem ho musel vyměnit, ale je blbost, aby to bylo jen HDD rámečkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Když se vyskytne nějaký takovýto problém , tak většinou pomůže přeinstalování FSD a znova vše nastavit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 I to byla jedna z možností, která padla :) Zkusim a uvidim :) Díky :) Tak tohle nepomohlo :) Zkusim ještě připojit jinej HDD a uvidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 externi hdd??predpokladam ze ano..pochybuju, ze by se drak3go nezeptal a ze by to tak nebylo, ale FAT32 predpokladam ze??kdyz zkusis nastavit game path primo na content (popripade primo tam, kde mas hru), stale nic? kdyz si projdes harddisk pres file manager, vidi ho xko vubec?? (jestli to opravdu neni vadnym rameckem).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Je to skutečně FAT32 :) A tu cestu přímo do hry jsem taky zkoušel a nic :) A manager ho vidí (normálně můžu hrát hry, když je rozjedu přímo přes manager):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 jestli vytvaris hry pres ISO2GOD, nechavas tam spravne nazvy titleID na tech slozkach??jinak uz nevim :D asi to jsou hloupe rady co uz se vsechno kontrolovalo, ale nic jineho me nenapada..a kdyz ti to pres manager jde, tak to rameckem nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 nechávám to tak, jak se to vytvoří :) jediný, co mě ještě napadlo, je formát HDD :) ale nemam kam jinam hry přesunout, takže zatim budu hrát přes manažera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.