Ondros Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Zdravím, chtěl bych si koupit hru na Ps3 přes Playstation Store a potřebuju si tam vložit peníze přes kreditní kartu a nevím co tam mám vyplnit za údaje. Moc díky za odpověd a podané info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LucoLoss Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Přejdeš na zadání údajů karty -> typ karty, napíšeš jméno vlastníka karty, vyťukáš číslo karty, datum vypršení karty a CVC kód (je v zadu na kartě, většinou 3 čísla, pokud jich tam je víc, tak poslední 3). Viz. http://us.playstation.com/support/answer/index.htm?a_id=346 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondros Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 To sem tam vyťukal a napsalo mi to že je to neplatný. A nevím jestli u toho vlastníka karty mají být háčky a čárky, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LucoLoss Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Já jsem, jestli se nepletu, nedával háčky ani čárky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 nedavat hacky a carky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gulisx Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 A jak je to s tim typem karty ....musí bejt jenom 2 ja ksou na výběr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neldor Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) něco podobného jsem taky řešil ale vyřešil jsem to, že jsem si místo zaplacení kartou zkusil dobít kredit kartou a najednou to šlo v hlavním menu na obrazovce v sekci PlastationNetwork - Account management - Transaction management - Add Funs (bude to vyžadovat heslo stejné jako na tvůj PSN účet) - Credit card- (pak si zvol čásku) a hmm zrovna se koukam že si to mé data už uložilo takže dál ti už asi neporadim akorát net kod neni tvuj pin ale je na zadní straně tvé karty ale to ut už zaznělo pak ještě vyplnit adresu a tak... snadti to pomůže , mě to touhle cestou šlo bez problémů Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem Neldor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Snazim se vlozit penize na US psn ucet ceskou VISA kartou a porad mi to pri ADD FUNDS pise, ze je info je neplatne. To nejak kontroluji, ze je to ceska karta, nebo co delam spatne? Jinak tou kartou platim online porad, ale US PSN to nejak nezere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 na us bohuzel nejde platit cz kartou, uz se to zde resilo nekolikrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HHGH2 Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Přejdeš na zadání údajů karty -> typ karty, napíšeš jméno vlastníka karty, vyťukáš číslo karty, datum vypršení karty a CVC kód (je v zadu na kartě, většinou 3 čísla, pokud jich tam je víc, tak poslední 3).Viz. http://us.playstation.com/support/answer/index.htm?a_id=346 The credit card information cannot be updated. Please check the information on record and the usage status of your credit card, and then try again in a few days. Informace o kreditní kartě nelze aktualizovat. Prosím, přečtěte si informace o záznamu a stavu použití vaší kreditní karty a zkuste to znovu za pár dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ondros
Zdravím, chtěl bych si koupit hru na Ps3 přes Playstation Store a potřebuju si tam vložit peníze přes kreditní kartu a nevím co tam mám vyplnit za údaje.
Moc díky za odpověd a podané info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.