Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DiRT Showdown


Satir

Recommended Posts

  • 1 month later...

Grafika je možná lepší než v DiRT 3, ale alespoň něco vyrobili než nic. Trochu jsem čekal, že zkusí udělat derby-závody protože už v Dirt 2 hlavně v rallycross závodech jsem auto rozmlátil a do soupeřů jsem mohl schválně najíždět a vypadalo to jak Flatout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Osobně se přiznám, že nevím co tímto Codemasters zamýšlí... Takhle odstoupit od jejich tradičnosti co se týče parádního Rally, do něčeho jako je Flatout... Nevím, nějak mi tohle bohužel nesedí k nim...uvítal byvch raději Flatout 1 nebo 2 převedený do lepší grafiky (teď mi vypadlo to slovo pro to :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo taky to nechápu proč takhle ustoupil.. jako rally to bylo parádní. to zas že v americe děcka hrávaji raci takovy pytloviny a od te doby co tam byl block tak ustoupilo rally stranou.. :/ škoda. u mě jasně vede jednicka ikdyz ma uz zastaralou grafiku, dvojka byla taky paradni protoze prinesla novy zavody, trojka vypadala chvilkama jako navrat k rally ohledne aut ale tohle.. vidim ze zmizel i pohled z kabiny, nesmyslny nitro ktery se samo doplnuje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Netruchlete, podle tohoto článku - http://www.eurogamer.cz/articles/2012-05-22-dirt-4-u-je-na-cest-tvrdi-codemasters Codemasters kutí na dalším DiRTu... Jestli se ale opravdu přikloní více k rally, můžeme jen doufat... Podobné řeči se vedly i u DiRT 3 a zas tak moc tam toho rally nebylo... Já mám nejradši Colin McRae Rally 2005, u té jsem schopen strávit celou noc abych odjel šampionát. :D Je to sice už stará hra a hodně arkádová, mě ale dokáže zabavit. První DiRT mám taky moc rád, jeho grafika byla po CMR 2005 značně pokroková a celkem se mi líbilo i přidání rallycrosu, "Dakaru", Pikes Peaku atd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se celkem Dirty líbí, ale taky jsem slyšel že COdemasters by se mělo vrátit k rally více :)

Jen aby to fakt bylo, jak píšu, po zkušenostech s DiRTem 2 a 3 už tomu moc nevěřím... Zkrátka ten americký image a Ken Block už nám asi zůstane napořád. Čistokrevné rally už asi nikdy nebude, pořád tam budou nějaké pozlátka a různé blbůstky, ale když se to prodává, proč by to měnili. No, my zapálení do rally se s tím musíme smířit. Ale bylo by sympatické, když už vydávají F1čky, které se mě mimochodem dost líbí, udělat čistě rallyovou hru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako odreagovačka věřím, že to může fungovat, ale nevím proč to musí nést název Dirt, když už to teda dělaj Codemasters... Dirt dali závodním sériím, které jsme doposud tak nějak měli a teď to dají ještě téhle arkádě :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukejte , když umřel Colin Mc Rae tak říkaly u Codemasters že na jeho počest udělají Colin Mc Rae DIRT ale místo tohodle udělali DIRT 1 DIRT 2 a DIRT 3 + DIRT Showdown . Ale je hloupé že lidé považují DIRT Showdown za DIRT 4 . Dnes si zahraju demo a pak napíši jaké to asi je :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu