Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 3000 problem ...


-BY-Chris

Recommended Posts

Ahoj doufám že nezakladam stejné tema ale mam problém který sem si možná zavinil sám.Dneska rano se mi na psp vylilo piti ,hnedka jsem osušil atd. a fungovalo ale po delší době začali zlobit tlačítka občas se sami spouštěli občas nějake nešlo a teďka přestalo fungovat tlačítko "O" a nevim jestli to mam rozebrat a vyčistit desku jestli to je na to třeba zanesený apod. kdyby měl někdo nějakej rady byl bych za ně vděčný .. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

noo včera sem to rozmontoval a teďka sem to zkloušel a chvilku to šlo a pak zase ne tentokrat křížek .. ja si myslim že je to tam zalepené a že je potřeba rozmontovat na hlavni desku a vyčistit to protože je vidět třeba u trojuhleniku že ten malej pičmaus se jakoby okousek vrati a na dolni straně to tak neni ... ale problem je že ja pořadně nevim jak to rozdělat , není sepsán nějaký navod ?? nebo tak něco ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju :-)

noo je možně že by se nějak poškodila ta dotyková deska nebot už kolečko maká a všechny krom křížku taky a to jde jen někdy (po nějakej době a pak zase na chvili ne) je to zvlaštní ... předtím to bylo oka a nešlo kolečko a teďka zas křížek tak já už nevim ... nemáte někdo stým zkušenosti nějaké??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

noo tak sem to rozložil co to nějak šlo diky tomu video za který děkuju :-) a jak tak jsem na to koukal tak to bylo uplně zaprasený a nešlo to pryč tak jsem vzal vatovou tyčku a kapku techničáku a vše funguje jak má :-) Děkuju všem co se mě tu snažili poradit ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

narazil jsem na noví problem , když sem v menu a pouštim filmy nebo hudbu nebo tak tak pohoda tak tlačítka fungují ... ale když zapnu hru a je buď na UMD nebo přez paměť tak tlačítka fungují v menu hry atd. ale když hraju tak si dělají co chtějí + tlačítko na vypínaní hry nefunguje tým myslím že vlastně ho stisknu naskočí jestli tu hru chci ukončit ale když klikam na šipku nebo na cokoliv jiného tak to nic nedělá a slyším že se pohybuje ve hře ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Danfri:bohužel štáva a zalepené to bylo ale vše sem řádně očistil

Twinky: právě ajedu do servisu co by stala oprava ale pokud by to bylo přez 1500 tak na to kálim .. ja si mslim že jak tam nateklo pití že se tam stal skrat někde v nějakem članku a proto to dělá jen u jednej věci , jinak lcd je v cajku tam by stačilo vyměnit jenom ten konektor ale nevim jestli se dá sehnat nějaký novej ... nevíš jestli se dá koupit novej ??? nebo jesstli by tam nepasoval s psp fat ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s fatka nevim jestli bude pasovat tam je ta sestava trochu jina.a ted si mozna o me budes myslet ze sem blazen ale fakt nevim kolik by to mohlo stat.ten konektor se skus nekde podivat nebo jak rikam pokud by si to zvladl tak staci koupit psp treba za 500 a min a fakt to tam jenom nejak dat ale to by ses na to musel citit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jásný kámo vid ale problem je ten že to třeba nemusí už se opravit aby se natom mohli kalit gemsky , jestli se tam někde stal skrat tak to je v pytli a že bych se na to cejtil to je tak 50 na 50 ale kdyby bych sehnal ten konektor a dal do kupy lcd a pak nechal v opravě opravit ten problem s hrama bylo byto nejlepší , pkud to samozřejmě pude opravit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu