Marsel Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Čau čau, s přítelkyní ( opravdu :D ) hrajeme fakt hodně GoW trojku po netu, a hledáme nějaký čechy nebo slováky na hraní hordy i s chatem..Ta veřejná je totiž blbá v tom, že spousta lidí nic nekupuje, nehraje týmově, nedá se s nima komunikovat atd. :/ takže by jsme prostě chtěli sehnat tři lidi, co uměj hrát týmově, komunikovat a měli by zájem se občas předem dohodnout a pořádně zahrát.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnz Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Hlásim se já+1...ještě to chce jednoho člověka :). šlo by to dneska ? nick Pitrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 mate vsechny DLC? GT: Dark Evil CZ kdyztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsel Odesláno Březen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Johnz : Ok super :) a máte headset oba ? :D a promiň že jsem se neozval dneska, nebyl jsem na pc :/ tak třeba zítra, hned si Tě přidám ;) Jurasek : No hele chci si teď koupit ten seasson pass, ale ještě to nemáme..:) Tak se kdyžtak potom ozvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty9666 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 môžeš si ma pridať GT: matty9666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 přidej si klidně i mě GT: UMBERTO CZ , headset mám, a chtělo by to aby jsme všichni měli DLCčka, potom to dost omezuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Mám pořízené GoW3 už docela dlouho, ale teprve teď jsem se k němu pomalu dostal. Zahrát ale občas s čechama s komunikací je super nápad, tak do budoucna, pokud ještě budete hrát, určitě se rád řídám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Budu taky hrat jen mam trochu mensi vadu s LIVE potazmo s moji ID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsel Odesláno Duben 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Matty : Tebe už tam máme, ale jelikož tam máš máš United Kingdom tak sem nevěděl že si čech, tak někdy dáme :D :) Umberto :Ok přidáme si Tě a dáme :) DLC už máme všechny takže v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Matty : Tebe už tam máme, ale jelikož tam máš máš United Kingdom tak sem nevěděl že si čech, tak někdy dáme :D :)Umberto :Ok přidáme si Tě a dáme :) DLC už máme všechny takže v pohodě :) ok super, tak se potom ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanek Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Čest,tuhle gamesu rád zapařím,headset mám,gold taky nick: SanekCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Zdravím, taky si rád zahraju. Headset mám. GT: LIN8IN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DreddyCZ Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Ahoj, rad si zahraju hordu. Headset mam nick: dreddycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Zdarec. Mám taky všechny DLC a chtěl bych udělat mrtě achievementů z nich, tak si mě klidně taky přidejte a můžem kdykoliv dát. Gold i headset mám. Gamertag: karlospajdos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Kdyby někdo chtěl dát Hordu, moje GT: ekR4 =) ale nebránil bych se ani co-opu ve 4 lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Ahoj taky rád zapařím hlavně podle času, gold mám a headset bude. Moje GT: RAHOL3C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Zdarec lidi,jsme XBOX hráči a točíme LETS PLAYe z her jedině na XBOX 360 tak jestli budete mít čas tak se podívejte na videa a popřípadě dejte ODBĚR,tešíme se na Vás a na Vaše komenáře http://www.youtube.com/user/Xbox360C...r?feature=mhee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.