Marr Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 nějaký hry podle seriálu...Heroes,Prison Break,Futurama,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Tohle uz je hodne stary topic, ale budiz :) me chybi na psp poradny tahovy strategie, treba ve stylu HOMM. Jinak bral bych i wow, ale niceho takovyho se asi nedockame, ptz aby se ta mmorpg vyrovnala WoWu, muselo by prvni vyjit lepsi PSP ;) Jinak k tomu falloutu, toho bych taky bral, predelavku tactics do psp, ale imho jestli bude fallout na psp, tak az fallout 3, ktery vyjde nejspis az za rok. Ale ten se k psp zatim nehlasi. Kazdopadne s momentalnim nasupem her sem spokojeny, nemuzu rict ze bych nemel co parit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 nejake cupr RPG v cestine s poradnym pribehem!!!!to by bylo nejlepsi a melo by to mega velky ohlas!!tim by si SONY splhla:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 nejake cupr RPG v cestine s poradnym pribehem!!!!to by bylo nejlepsi a melo by to mega velky ohlas!!tim by si SONY splhla:) No nevim :) ne kazdeho bavi RPG a ne kazdy by si ho koupil ze ano ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Určitě Hitman! jakejkoliv,třeba i 1 by mohli vydat jako Remake... a potom samozřejmě GTA:SA které nevýjde bohužel:( a taky nějakej Tycoon,ten není snad žádnej co vim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 urcite mi chibi RTS(strategie) a samozrejme nejake FF ale ve 3D prostredi jako treba FF7,8,9.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Monster Hunter Freedom 2 G... ;) - ano je to zavislost... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 RTS !!! jak bych si mega zahrál nějakou pařbu na psp typu starcraf ,age of empires, c&c, warcraft 3 . nějaký hb rmky sem toho našel ale na těch se v podstatě nedá nic dělat :(:(:( no každopádně bych uvítal tu trackmánii a něco typu duken nukem manhatan project by taky nebylo k zahození každopádně to RTS!!! a rozhodně bych chtěl najít Tanky jako bývali na videohrách :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HouSKa Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 tak tady sezenete vse co vislo teda mozna ale je toho ranec http://www.gamestorrents.com/eng/juegos-psp-bittorrent.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HouSKa Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 RTS !!! jak bych si mega zahrál nějakou pařbu na psp typu starcraf ,age of empires, c&c, warcraft 3 . nějaký hb rmky sem toho našel ale na těch se v podstatě nedá nic dělat :(:(:( no každopádně bych uvítal tu trackmánii a něco typu duken nukem manhatan project by taky nebylo k zahození každopádně to RTS!!!a rozhodně bych chtěl najít Tanky jako bývali na videohrách :D:D:D tipos staci si sosnout emulator a co budes chtit to si zahrajes http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=4 a torrent tam najdes ty hry např. na nintendo 64 napises N64 .rom (games):bash::bash::bash::bash::bash:8):bash::bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 No nevim :) ne kazdeho bavi RPG a ne kazdy by si ho koupil ze ano ;)... mno kazdy by si ho nekupil aaale kazdy by si ho urcite stahl uz jenom quli te cestine :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 nemá cenu sem psát, že mi chybí tycoony, ale nevíte někdo jestli do budoucna vyjde něco jinýho než Thrillville:?::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
globius Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 souhlasím velkej luxus a ta cena za 1000-1200.Příští měsíc vanoce tak snad to vyjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Muzu se zeptat, proc nebude i nejake GTA: SA Stories, ci neco takoveho? Mam PSP nove a info o GTA jsem opravdu vubec nehledal (radsi jRPG). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 na PSP mi nejvíc chybý styl hry Devil may cry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 jo být na psp wow tak jsem šťastnej jak blecha... ale z technických důvodů to nejde... škoda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Nejvíc bych chtěl Hitmana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 naky simulatory staveni(parku,zoo,pouti,vlakovych zeleznic,atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Fakt bych ocenil propracovaný RPG z pohledu třetí osoby (svrchu už ne), něco jako Zaklínače na počítači. Výkon PSP by to nepochybně zvládl. Vůbec mi RPG ňák chybí: Untold Legends mě moc nebaví, v Dungeon Siegi jsem se zasek', Silverfall je na nic a Monster Huntera jsem ňák nepochopil nebo jsem mu prostě nepřišel na chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 ja bych ctel naky MMO jinak sem spokojenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 jj strategií je škoda já bych chtěl více her jako God of War a možná i lepší "Střílečky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.