Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

O2 Internet VDSL a potřebuju pomoct (WIFI síť nastavení)

brians

Otázka

Ahoj,

Měl bych dotaz: mám doma internet od O2 VDSL 16/1 MB, ale mám problém. Jde o to, že v přízemí mám router: Zixel P-870HN-53b, kterým mám rovněž připojený k penvné lince a potřebuju do prvního patra tahat internet, ale přes wifi. Problém je v tom, že mám docela špatný signál a potřebuju ho zlepšit. Ještě mám doma k dispozici dva routery: comtrend vr-3026e a huawei echolife hg520i. Nešlo by jeden z těchto uvedených routeru nějak nastavit nebo nakonfigurovat tak, aby se z routeru stal příjmač signálu wifi?

Moje představa: V přízemí mám router VDSL:Zixel P-870HN-53b , který vysílá signál. A já potřebuju nahradit mojí USB wifi příjmač v prvním patře za router jako příjmač signálu, který mám připojený ke svému PC přes lan kabel. Šlo by to nějak udělat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

U O2 už nějaou dobu nedělám, ale pokud vím, tak 520i, ani vr-3026e to co chceš neumí.

1. Potřebuješ nějaký repeater. Ovšem pokud tam máš hodně špatný signál (železobetonový strop?), je otázkou, jak dobře by si s ním ten repeater poradil.

2. Lze využít současného HW za cenu natažení kabelu viz. moje rakce zde.

Někdy pomůže změnit orientaci antény, pokud nemáš, změň ji na horizontální, může to pomoct šíření signálu do pater.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu