qackan Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Ahojky, mam trochu problem... dle návodu od hexera (diky moooooc) se mi napoprve podarilo wiicko hacknout... problem nastal kdyz jsem si z netu stahla hru (pres torrent) a dle hexerova navodu jsem ji chtela dat na usb.... usb jsem v wbfs naformatovala a pak jsem oznacila hru -> vse v pohode -> bezi to asi 10 minut a skoro na konci lup a chybove hlaseni write eror a nikde nic... :-( pls poradte nekdo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Davat si na disk WBFS v dnesni dobe je nesmysl. A jak s oblibou rika Hexer - reklamuj tam, kde jsi "koupila" :) Kazdopadne mrkni sem http://console-forum.net/tema/131109-jak-hacknout-flashnout-libovolne-wii-softmod-pro-4-3 a udelej to dle toho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qackan Odesláno Březen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Díky moc, ted jsem v práci ale hned jak přijdu domů tak to vyzkouším... :-) a to musim zase cele od zacatku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Ne, to rozhodne ne :) Pouze uplne posledni krok - tedy krok 5) Pripadne kdyby to stale neslo, tak jeste zalohuj SD kartu a zkus krok 4b) :) Dej vedet, zda to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qackan Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 OK, vypada to na vecer, ted to okupuji deti... :-D Tak mám staženou hru, slozky jsou v zipu a kdyz je v tom wii backup manager oznacim a dam pridat tak se mi tam ani nic nezobrazi (nepridaji se tam)... :cry: A ještě jak si pomůžu tím že naformatuji SD kartu kdyz jediny co mi nejde je ze nemuzu dostat ty hry na usb...? :-) Už mi to jde... problem byl v tom ze jsem na pc mela disky C i D ve FAT32 - predelano na NTFS a vse slape jak ma... :-D hura.... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.