Marvel98 Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Ahojte,uvažuji že prodám Xbox 360 a koupím si PS3 a chtěl bych ji flashnou,ale tady na foru jsem četl že jdou hry na CF3.55 jen ty , které vyšly do června 2011..což je dost blbé..a chci to taky kvůli tomu že mám ps vitu...Děkuji za odpovědi ;) Co byste mi doporučili?Vyměnit nebo nechat Xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z80 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 vita je podporovana na ps3 az od firmware cca 4.10 , je dobre si udelat dualboot 3.55CFW a 4.xx pomoci e3flasheru , ja osobne mam xbox360 i ps3(CFW 3.55) i vitu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvel98 Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 A když mám ten CFW 3.55 ,můžu na tom hrat nejnovější originalní hry?..vím že stahované jdou pouze ty ,které vyšly do června 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Ja bych koupil PS3 a neflashoval, koupil nějaké 4 hry (pecky) a hral online, na PS3 je dost dobrá komonita hraču (u BF3,BBC2 apd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 jak píše witaHavr a navíc člověk, nebo aspoň já mám vždycky z toho takový dobrý pocit, když si koupím nějakou hru, je to teda většinou jen tak jednou za 4 měsíce, ale co...a navíc na Aukru to není zase tak drahé, ale jasně, je to každého věc, tohle je jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z80 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 na cfw 3.55 si samozrejme nejnovejsi hry nezahrajes stoho duvodu sem psal otom dualbootu ,podle me nejlepsi je nechat si xbox360 na new hry a na ps3 mit 3.55 stejne se hry tak moc nelisi na ps3 a xbox360 . btw cfw nebo rgh neni jen o kradnuti her .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 A když mám ten CFW 3.55 ,můžu na tom hrat nejnovější originalní hry?..vím že stahované jdou pouze ty ,které vyšly do června 2011 pokud by jsi sehnal ps3 s fw 3.55 tak samozrejme muzes hrat nove hry ale jen kdyz si k tomu zakoupis True Blue Dongle... vice info na: ps3haxcz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvel98 Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Tak nakonec jsem se rozhodl koupit PS3 a kupovat originální hry at vývojáře taky trochu podpořím :) Jinak Děkuji za rady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcstream Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Mě přijde PS3 zítra. Už mám nakoupeny 3 hry, které po dohrání prodám. Myslím si, že každou hru prodám např o 20-40 kč méně, což, jak si myslím je parádní za celou hrací dobu. A nebo je vyměním. Dříve na Xboxu jsem jel pálenky, dokud jsem nechytil tichý update. Jako první a poslední hru jsem si koupil Brotherhooda a se ztrátou 30 kč prodal. Teď nechápu proč jsem jel pálenky. Vždyť tohle jse velmi parádní cena za hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.